Survivor 5: «Κατέρρευσε» ο Βαλάντης με το μήνυμα της συντρόφου του - «Λουλούδι μου»

Συγκινημένος με το μήνυμά της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Κατέρρευσε» ο Βαλάντης με το μήνυμα της συντρόφου του - «Λουλούδι μου»

Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που κέρδισαν το αποψινό (18/1) έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 5, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι να διαβάσουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Βαλάντης μεταξύ άλλων δέχτηκε ένα μήνυμα από την σύντροφό του, Σουζάνα, με τον τραγουδιστή να ξεσπά κατευθείαν σε κλάματα με το που είδε το όνομά της.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι την γνώρισε για πρώτη φορά πριν 10 χρόνια και πως είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό, με την ίδια να του έχει συμπαρασταθεί σε όλες τις δυσκολίες που έχει βιώσει.

Το μήνυμα της συντρόφου του Βαλάντη στο Survivor 5

Κοκκινομάλλα με τατουάζ - Αυτή είναι η 32χρονη σύντροφος του

Από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού Survivor είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο Βαλάντης, ο οποίος σχεδόν σε κάθε επεισόδιο είναι ο πρωταγωνιστής στους καυγάδες και στις εντάσεις.

Παρόλα αυτά φαίνεται πως τον στηρίζουν αρκετοί πίσω στην Ελλάδα, καθώς τον κράτησαν μέσα στο παιχνίδι, παρά την υποψηφιότητά του προς αποχώρηση.

Ανάμεσα στον κόσμο που τον υποστηρίζει είναι σίγουρα και η σύντροφός του, με την οποία δηλώνει τρελός και παλαβός. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, η σύντροφος του Βαλάντη ονομάζεται Σουζάνα Χατζοπούλου και έχουν 14 χρόνια διαφορά ηλικίας, μιας και η η Σουζάνα είναι 32 ετών ενώ ο Βαλάντης 46.

Σύμφωνα με το δημοσιεύμα, η ίδια υπήρξε μεγάλη θαυμάστρια του και τον ακολουθούσε συχνά σε live εμφανίσεις του και πριν περίπου 1.5 χρόνο τον γνώρισε, με τον τραγουδιστή να γοητεύεται από την ίδια. Έτσι λοιπόν έγιναν ζευγάρι, ωστόσο επέλεξαν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται όμως, ο Βαλάντης έχει γνωρίσει την αγαπημένη του στον στενό του κύκλο ακόμα και στην πρώην συντρόφο και μητέρα του γιου του Βαλάντη, Έλενα Γκρέκου, που φημολογείται ότι μπαίνει κι αυτή στο Survivor 5. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Σουζάνα είναι αυτή που κρατάει τα κλειδιά της επιχείρησης με αδιάβροχα που διατηρεί ο Βαλάντης σε εμπορικό κέντρο στη Βουλιαγμένη, ενώ καθημερινά πηγαίνει και στο σπίτι του και φροντίζει τις γάτες του.

Survivor 5 η 32χρονη σύντροφος του Βαλάντη φωτογραφίες

Survivor 5 η 32χρονη σύντροφος του Βαλάντη