Survivor 5: «Καταπέλτης» ο φίλος της Μυριέλλας για τον Κατσαούνη - «Έχει ένα σενάριο...»

Όσα αποκάλυψε για την σχέση τους

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Καταπέλτης» ο φίλος της Μυριέλλας για τον Κατσαούνη - «Έχει ένα σενάριο...»

Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, ο οποίος μάλιστα πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας, είναι στενός φίλος της Μυριέλλας Κουρεντή και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», για να σχολιάσει την σχέση της ηθοποιού με τον Κατσαούνη, στο Survivor 5. Ο πρώην παίκτης του Greek Idol αποκάλυψε πως γνωρίζει πολύ καλά την Μυριέλλα και ανέφερε ότι δεν πρόκειται να την κερδίσει ο αγρότης με την κτητικότητα και τη ζήλεια του.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Τσακαλάκου για την σχέση Μυριέλλας - Κατσαούνη στο Survivor 5

«Ο Κατσαούνης μου φαινόταν συμπαθητικός, αλλά έχει ένα σενάριο στο μυαλό του, ότι έχει σχέση με τη Μυριέλλα», δήλωσε ο κολλητός φίλος παίκτριας του ριάλιτι, ενώ τόνισε πως η ζήλεια του δεν θα του βγει σε καλό.

Όπως εξήγησε, μάλιστα, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, η Μυριέλλα έχει δει το όλο σκηνικό πολύ πιο χαλαρά.

Τα αιχμηρά σχόλια του Κατσαούνη στην Μυριέλλα

Το ρομαντικό ειδύλλιο μεταξύ Κατσαούνη και Μυριέλλας φαίνεται πως ήρθε οριστικά στο τέλος του, μετά την δημόσια αποκάλυψη της δεύτερης για τον Τζον Λυγνό και την αγάπη που του τρέφει.

Ο Γιώργος έγινε έξαλλος με όλα όσα ακούσε από την ηθοποιό και την "ξεφτίλισε" κανονικότατα στην κάμερα, χαρακτηρίζοντας την πολύ καλή στο ψέμα και πως κατάφερε να τους κοροιδέψει όλους.

Λίγο πριν την έναρξη του Sport Game, ο Κατσαούνης αποκάλυψε ενώπιων όλων πως θέλει να τελειώσει οτιδήποτε έχει ξεκινήσει μαζί της. Ωστόσο, η Μυριέλλα τόνισε πως ο Γιάννης είναι φίλος της ενώ μάλιστα ζήτησε από την παραγωγή ένα λεπτό για τους δυο τους, για να του εξηγήσει ότι κάνει λάθος, με τον ίδιο να αρνείται να της μιλήσει.