Survivor 5: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Αποχαιρετά οριστικά το ριάλιτι περιπέτειας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το Survivor 5 ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, στο τέλος του συμβουλίου του νησιού. Αρχικά, ο παρουσιαστής ενημέρωσε Διάσημους και Μαχητές πως ο Βαλάντης αποφάσισε να μην παρευρεθεί στο συμβούλιο και να περιμένει τα αποτελέσματα μόνος του στα πρόχειρα καταλύματα.

Έτσι λοιπόν, λίγο μετά την έντονη "επίθεση" των Μαχητών κατά του Θανάση Βισκαδουράκη, αλλά και τις δηλώσεις των Διάσημων για τους λόγους που έχει δημιουργηθεί όλος αυτός ο χαμός με τον τραγουδιστή, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ποιος παίκτης είναι αυτός που αποχαιρετά οριστικά το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο.

Οι υποψήφιοι ήταν ο Θανάσης, ο Γιωρίκας και ο Βαλάντης, με τον τελευταίο τελικά να είναι αυτός που αποχωρεί από το Survivor 5, επιβεβαιώντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly!

Η αποχώρηση του Βαλάντη από το Survivor 5

Λίγα λόγια για τον Βαλάντη και την ζωή του

Γεννήθηκε στη Ρόδο και από πολύ μικρός ξεκίνησε να μαθαίνει μουσική και συγκεκριμένα ακορντεόν και λαούτο. Στα 18 του χρόνια φεύγει προκειμένου να πάει στην Αθήνα για να φοιτήσει στο ΤΕΙ Αισθητικής. Το 1994 καταφέρνει να ανέβει στην πίστα του νυχτερινού κέντρου «Romeo», λόγω της συνεχούς έφεσης που είχε στην μουσική. Εκεί γνωρίζεται με τον μαέστρο και συνθέτη Τάκη Μπουγά, αλλά και με τον στιχουργό Πάνο Φαλάρα, οι οποίοι εντυπωσιάζονται από το ταλέντο του και τον πηγαίνουν στη δισκογραφική εταιρεία «ΜΙΝΟΣ – Ε.Μ.Ι», με την οποία υπογράφει συμβόλαιο. Έτσι, το 1995 κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Σε ζητώ στα σινεμά», ο οποίος γίνεται μεγάλη επιτυχία.

Τα τραγούδια σταδιακά βελτιώνονται ποιοτικά και γίνονται πετυχημένα εμπορικά. Την ίδια χρονιά ο Βαλάντης ξεκινά τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο «Ποσειδώνιο» μαζί με τον Αντύπα, τον Λάμπη Λιβιεράτο, την Άντζελα Δημητρίου και τη Στέλλα Γεωργιάδου. Στη συνέχεια ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, όπου για δύο χρόνια εμφανίζεται στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή, του Γιώργου Αλκαίου, της Έφης Σαρρή και της Σαμπρίνας στο νυχτερινό μαγαζί «Θέατρο».

Η δεύτερη δισκογραφική δουλειά του Βαλάντη έχει τίτλο «Στο Ασανσέρ» και πουλάει γύρω στα 45.000 αντίτυπα. Την καλοκαιρινή σεζόν του 1998 εμφανίζεται ξανά στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής «Ποσειδώνιο», μαζί με τους Ελένης Καρουσάκη, Γιάννη Πλούταρχο και Πάνο Κιάμο. Ενώ αμέσως μετά ο Βαλάντης επιστρέφει στη συμπρωτεύουσα όπου ξεκινά τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό μαγαζί «Άστρα». Το τέταρτο cd του κυκλοφορεί το 2000 και φέρει τον τίτλο «Γύρισα τον χρόνο πίσω». Από εκεί και πέρα η καριέρα του Βαλάντη απογειώνεται και όλα τα ΜΜΕ μιλούν γι’ αυτόν.