Survivor 5 - αποκλειστικό: Καταβεβλημένος ψυχολογικά στο ξενοδοχείο ο Βαλάντης - Δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν

Με έναν άνθρωπο μίλησε μόνο στο τηλέφωνο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 - αποκλειστικό: Καταβεβλημένος ψυχολογικά στο ξενοδοχείο ο Βαλάντης - Δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν

Ο Βαλάντης, όπως από μέρες τώρα σας είχαμε αποκαλύψει στο Youweekly.gr, αποχώρησε από το Survivor. Εμείς παρακολουθήσαμε το επεισόδιο εχθές, Τετάρτη 19/1, αλλά όπως γνωρίζετε πολύ καλά οι φανατικοί του ριάλιτι το συγκεκριμένο γύρισμα έχει γίνει κάποιες μέρες τώρα.

Ο τραγουδιστής βρίσκεται εδώ και κάποιες ημέρες στο ξενοδοχείο του Άγιου Δομίνικου όπου πηγαίνουν όλοι οι παίκτες που αποχωρούν για να μείνουν εκεί μέχρι να προβληθεί το επεισόδιο της αποχώρησής του και να μπορέσει να ταξιδέψει για Ελλάδα.

Άσχημα ψυχολογικά ο Βαλάντης

Το ξενοδοχείο έχει εγκαταστάσεις όπως πισίνα, εστιατόριο κλπ που οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν, ο Βαλάντης όμως δεν το έκανε. Από τότε που αποχώρησε από το παιχνίδι είναι κλεισμένος στο δωμάτιό του, αρνείται να έρθει μέχρι και σε επαφή με την παραγωγή, κι όταν πρέπει να το κάνει είναι μονολεκτικός.

Το μόνο που ζήτησε είναι να μιλήσει με έναν άνθρωπο στο τηλέφωνο, την πρώην σύζυγό του Έλενα Γκρέκου με την οποία έχουν κι ένα παιδί μαζί.

Γενικά, όπως μου μετέφεραν οι πηγές μου από το ριάλιτι ο τραγουδιστής πέρασε πολύ άσχημα στην παραλία και ειδικά την τελευταία εβδομάδα. Αν δεν τον έβγαζε το κοινό θα έφευγε οικειοθελώς, δεν το άντεχε, δεν άντεχε το πως συμπεριφερόταν εκείνος γιατί κατάλαβε πως ξεπέρασε τα όρια του εαυτού του ειδικά μετά το περιστατικό με την Ευρυδίκη...

Αναμένουμε την επιστροφή του, λοιπόν...

Από την άλλη θέλω να προσθέσω πως... δεν ήταν καθόλου σωστή η αντίδραση των Διάσημων όταν ανακοινώθηκε από τον Λιανό πως εκείνος φεύγει...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils