Survivor 5: Η έκτακτη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το επεισόδιο του Σαββάτου (21/1) - Τι συνέβη

Οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Η έκτακτη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το επεισόδιο του Σαββάτου (21/1) - Τι συνέβη

Τρία νέα πρόσωπα πρόκειται να εισβάλλουν στο Survivor 5, μετά τις απανωτές οικειοθελείς αποχωρήσεις που σημειώθηκαν τις προηγούμενες μέρες στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Οι νέοι παίκτες κάνουν την εμφάνισή τους στις δύο ομάδες στο επεισόδιο του Σαββάτου (21/1).

Τα βιογραφικά των 3 νέων παικτών που μπαίνουν στο Survivor

Survivor - Ομάδα Διασήμων

Άρης Σοϊλέδης

Γεννήθηκε στη Θήβα τον Φεβρουάριο του 1991. Έχει μετρήσει εκατοντάδες χιλιόμετρα στο γρασίδι ως… αριστερός πλάγιος αμυντικός. Έχει αγωνιστεί φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, αλλά και της ιστορικής ομάδας Στεάουα Βουκουρεστίου. Δηλώνει αρκετά πεισματάρης και σίγουρος ότι θα φτάσει στον τελικό του SURVIVOR. Οι φίλοι του φοβούνται πως δεν θα αντέξει την πείνα, ο ίδιος όμως γνωρίζει πολύ καλά πώς να πειθαρχεί τη σκέψη του και να… σκοράρει όταν και όπως πρέπει, ώστε η ομάδα του να μην στερηθεί τίποτα απολύτως!

Τα βιογραφικά των 3 παικτών στο Survivor 

Survivor - Ομάδα Μαχητών

Θωμαΐς Εμμανουηλίδου

Κατάγεται από την Καστοριά και από μικρή ηλικία κατάφερε να ξεχωρίσει στην κωπηλασία. Μόλις στα 24 της χρόνια η Ελληνίδα αθλήτρια έχει καταφέρει να σημειώσει μοναδικές επιτυχίες με χρυσά μετάλλια στο παγκόσμιο και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Έρχεται στο SURVIVOR αποφασισμένη να ζήσει αυτήν την τόσο έντονη εμπειρία. Ως μέλος της εθνικής ομάδας γνωρίζει πολύ καλά πως για να πετύχεις τους στόχους σου πρέπει να είσαι πειθαρχημένος. Δηλώνει αρκετά «σκληραγωγημένη» και πως ξέρει να τραβά πρώτη το… κουπί.

Τα βιογραφικά των 3 νέων παικτών που μπαίνουν στο Survivor 

Ανδρέας Ματθαιακάκης

Γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος στις Οικονομικές Επιστήμες, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Management. Εργάζεται ως επαγγελματίας παίκτης πόκερ και NBA tipster. Η συμμετοχή του στο SURVIVOR είναι η εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου του. Λατρεύει τον ανταγωνισμό, τα ταξίδια και δεν φοβάται να τεστάρει τον εαυτό του ακόμα και στις δυσκολότερες καταστάσεις. Αυτές, δηλαδή, της παραλίας των «Μαχητών». Γνωρίζει πολύ καλά πώς να «διαβάζει» τους ανθρώπους, αφού έχει κερδίσει πολλά χρήματα από αυτό, και δεν μπορεί με τίποτα και για κανένα λόγο να δεχθεί την όποια ήττα.

Τα βιογραφικά των 3 νέων παικτών που μπαίνουν στο Survivor φωτογραφίες

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής: Εκτός Survivor ο Κατσαούνης

O αγρότης του Survivor 5, Γιώργος Κατσαούνης, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, φέρεται να κατηγορείται από 16χρονο κορίτσι για συγκεκριμένο αδίκημα, για το οποίο τον είχε μηνύσει τον περασμένο Δεκέμβρη.

H κυρία Μαρία Γαλλιού, δικηγόρος της 16χρονης, σε δήλωση της στο protothema.gr ανέφερε: «Η ανήλικη παθούσα αμέσως μετά το περιστατικό, όχι μόνο το διηγήθηκε στους γονείς της αλλά προσέφυγε στις αστυνομικές αρχές, καταγγέλλοντάς το πάραυτα, δηλώνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη της στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. H ανάγκη αφύπνισης σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο είναι επιτακτική. Ας μεγαλώνουμε τα αγόρια μας και τα κορίτσια μας διαφορετικά, ακόμη κι αν εμάς δεν μας μεγάλωσαν τόσο διαφορετικά καθότι το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης είναι πρωταρχικό, ανεξαρτήτως φύλου».

Το βράδυ της Πέμπτης 20/1 σύμφωνα με πληροφορίες του πρώτου θέματος ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε ποινική δίωξη στον παίκτη του ριάλιτι.

Ο όρος ποινική δίωξη ή ποινική αγωγή χαρακτηρίζει τη δίωξη που ασκείται αποκλειστικά κατά προσώπων που έχουν διαπράξει αξιόποινη πράξη. Τη διαδικασία, καθώς και τα θεσμοθετημένα όργανα που έχουν το δικαίωμα της άσκησης ποινικής δίωξης προβλέπει το σύστημα Ποινικής Δικονομίας που ακολουθεί η κάθε χώρα.

Σύμφωνα με το σύστημα Ποινικής Δικονομίας που ισχύει σήμερα στην Ελλάδα, η ποινική δίωξη ασκείται εν ονόματι της Πολιτείας, από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και στα πταισματοδικεία από τον εκάστοτε τεταγμένο δημόσιο κατήγορο. Επίσης, δικαίωμα άσκησης ποινικής δίωξης έχουν η ολομέλεια του δικαστηρίου των Εφετών, καθώς και ο εκάστοτε υπουργός Δικαιοσύνης. Ειδικότερα, ο τελευταίος και μόνο κατόπιν προηγούμενης απόφασης του υπουργικού συμβουλίου, έχει το δικαίωμα να διατάξει την αναβολή έναρξης ή την αναστολή μιας ήδη διενεργούμενης ποινικής δίωξης στην περίπτωση που πρόκειται για πολιτικό έγκλημα και μόνο ή ακόμη για έγκλημα/εγκλήματα που η δίωξή τους είναι δυνατόν να "διαταράξουν τις διεθνείς σχέσεις του κράτους". Το δικαίωμα όμως αυτό πρέπει να ασκηθεί πριν την έναρξη της "επ' ακροατηρίω συζήτησης".

Στη περίπτωση αξιόποινης πράξης, που η δίωξή της δεν απαιτεί έγκληση ή αίτηση, τότε η ποινική δίωξη ασκείται αυτεπάγγελτα αμέσως μόλις περιέλθει στον Εισαγγελέα πληροφορία διάπραξης είτε από αναφορά, είτε από μήνυση είτε από οποιοδήποτε μέσον σχετική πληροφορία. Ειδικότερες διατάξεις ρυθμίζουν θέματα που αφορούν περιπτώσεις αναβολής ή αναστολής της ποινικής δίωξης, καθώς ακόμη και της αποχής απ' αυτήν.