Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Με σκορ 10-3!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Για ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου έπαιξαν στο αποψινό (22/1) επεισόδιο του Survivor 5 Διάσημοι και Μαχητές, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ.

Λίγο λοιπόν μετά την είσοδο των 3 νέων παικτών, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν το φαγητό, μιας και η πείνα τους έχει χτυπήσει κόκκινο. Το έπαθλο για απόψε ήταν 3 βαζάκια μέλι με λουκουμάδες, κάτι το οποίο τρέλανε και τις δύο ομάδες.

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10-3 ήταν οι Διάσημοι, με τον τελικό μάλιστα πόντο να τον χαρίζει ο νέος παίκτης ο Άρης Σοιλέδης, επιβεβαιώντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Η νίκη των Διάσημων στο Survivor 5

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ώρες με τον Γιώργο Κατσαούνη και τη συμμετοχή του στο Survivor 5, μετά και από την καταγγελία που έγινε εις βάρος του από 16χρονη μαθήτρια. Ο ίδιος αν και βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, έχει ενημερωθεί για το περιστατικό και έχει μιλήσει με τους δικηγόρους του για τις επόμενες κινήσεις που θα κάνουν.

Μέχρι στιγμής ο σταθμός δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα αν και οι πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει ήθελαν τον Γιώργο Κατσαούνη να φεύγει με συνοπτικές διαδικασίες από το ριάλιτι επιβίωσης.

Σε περίπτωση λοιπόν που το δικαστήριο ορίσει τη δίκη του μέσα στο διάστημα κατά το οποίο ο Γιώργος Κατσαούνης θα βρίσκεται στο παιχνίδι, η δίκη μπορεί να διεξαχθεί και χωρίς την παρουσία του αφού πρόκειται για αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Από εκεί και πέρα μένει να δούμε αν ο ΣΚΑΪ επιθυμεί να κάνει κάποια συγκεκριμένη κίνηση μιας και το εν λόγω θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και ήδη αποτελεί αντικείμενο συζήτησης σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Την ίδια στιγμή δεν αποκλείεται να αποφασίσει ο ίδιος ο Γιώργος Κατσαούνης να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι ακριβώς για να μπορέσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του.