Survivor 5: «Θα του κοπεί η μαγκίτσα! Νομίζει ότι είναι ο Θεός του Πολέμου» - Ο Κατσαούνης «άδειασε» τον Σοϊλέδη

«Έχει πάρει ήδη αρχηγικές τάσεις»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Θα του κοπεί η μαγκίτσα! Νομίζει ότι είναι ο Θεός του Πολέμου» - Ο Κατσαούνης «άδειασε» τον Σοϊλέδη

Καθόλου καλή εντύπωση δεν έκανε ο Άρης Σοϊλέδης στον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος μετά την ήττα του από τον ποδοσφαιριστή, τον «κατακεραύνωσε» κανονικότατα, κατά την διάρκεια του αποψινού (23/1) επεισοδίου.

«Ο Άρης Σοϊλέδης ναι μεν είναι καλός και γρήγορος παίκτης, ναι με κέρδισε παρόλο που έχω μια Α εμπειρία στους στίβους και μπράβο του. Θέλω να πω όμως ότι δεν με εντυπωσίασε. Τον έβλεπα απέναντι στον πάγκο και έχει πάρει ήδη αρχηγικές τάσεις.

Πιστεύω ότι ακόμα δεν μπήκε ο Άρης, τον βγάλαμε και… θεό του πολέμου! Αλλά δεν ξέρει όμως ότι και ο Άρης, ο θεός του πολέμου είχε χάσει κάποτε στον Τρωικό πόλεμο από την Αθηνά και έχει και αρχηγικές τάσεις από την πρώτη μέρα. Δεν είναι καλό αυτό το πράγμα. Είναι σχεδόν σαν τον Πηλίδη, αλλά δεν είναι Πηλίδης και το τονίζω αυτό. Ο Πηλίδης έχει ένα τέλειο ήθος από ότι τον είδα την πρώτη μέρα σε σχέση με τον Σοϊλέδη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος είχε κι ένα ατύχημα.

Τα "καρφιά" του Κατσαούνη για τον Σοϊλέδη στο Survivor 5

Δύσκολο το πρώτο βράδυ στο νησί για τον Άρη Σοϊλέδη - «Δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα»

Την εμφάνισή του στο Survivor 5 έκανε χθες (22/1) ο Άρης Σοϊλέδης, με τον γνωστό ποδοσφαιριστή να ενσωματώνεται στην ομάδα των Διάσημων. Μάλιστα, από την πρώτη κιόλας μέρα, κατάφερε και έφερε δύο νίκες.

Ο ίδιος όμως όπως δήλωσε στις κάμερες κατά την διάρκεια του αποψινού (23/1) επεισοδίου, δεν κατάφερε να κοιμηθεί όλο το βράδυ καθώς δεν μπορούσε να βολεύτει με τίποτα στο σανίδι.

Παρόλα αυτά, είναι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που τον «αγκάλιασαν» οι συμπαίκτες του, τονίζοντας πως θέλει να συνεχίσει να προσφέρει και να φέρνει νίκες στην ομάδα του.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, έκανε με την Ευρυδίκη, η οποία του είπε υποτίθεται το φλυτζάκι, με την ίδια να «βλέπει» την αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά: «Βλέπω και μία όμορφη, πολύ περήφανη είναι για εσένα, σε περιμένει να βγεις για να προχωρήσετε. 44 χρόνια δείχνει εδώ για πορεία της ζωής. Τρία παιδιά θα κάνετε δύο γιους και μία κόρη».