Survivor 5 spoiler 24/1: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Διάσημοι ή μαχητές

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 24/1: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Οι διάσημοι δεν το έχουν με τις ασυλίες. Με το καλησπέρα, από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του Survivor φάνηκε η αδυναμία τους στα έπαθλα φαγητού και τα έπαθλα επικοινωνίας. Ασυλίες μόνο οι Μπλε.

Και στο χθεσινό 23/1 επεισόδιο οι Μαχητές κατάφεραν να πάρουν τον αγώνα. Οι διάσημοι πάλι στο συμβούλιο ξεμάλλιασμα, ατομική ασυλία, έναν παίκτη στον τάκο. Απόψε τι θα συμβεί;

Όπως φάνηκε από το trailer (δείτε το εδώ), ο στίβος μάχης κλασικός, ταχύτητα, τρέξιμο και πάει λέγοντας.

Ποια ομάδα κερδίζει στο Survivor απόψε

Οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως οι διάσημοι απόψε θα δώσουν και την ψυχή τους. Δεν τους παίρνει να ρίξουν κι άλλον παίκτη τους στον τάκο, έχουν χάσει τόσους. Θα μπουν και θα παλέψουν σα να μην υπάρχει αύριο και θα το πάρουν το παιχνίδι. Έτσι ξέρω.

Οι διάσημοι απόψε θα πάρουν νίκη ασυλίας, συμβαίνουν κι αυτά, σπανίως, δε, αλλά συμβαίνουν. Άρα τι θα έχουμε; Μαχητές σε ατομική ασυλία (σφαγή θα γίνει για την νίκη), μαχητές στο συμβούλιο αυτή την φορά όχι απλοί παρατηρητές αλλά θα ρίξουν συμπαίκτη τους στον τάκο και τελικώς θα έχουμε τουλάχιστον 4 υποψήφιους προς αποχώρηση.

Εδώ θα είμαστε, στο Youweekly.gr να σας αποκαλύψουμε περισσότερα μέσα από τα spoils μας. Κάντε υπομονή γιατί χιονίζει κιόλας και βρίσκονται όλοι σε πανικό.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα spoils