Survivor 5: Μπλεξίματα με καταγγελίες και ο Σπύρος Μαρτίκας - Για τί κατηγορείται

Κι από ποιον

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Μπλεξίματα με καταγγελίες και ο Σπύρος Μαρτίκας - Για τί κατηγορείται

Μετά τις καταγγελίες που αφορούν τον Γιώργο Κατσαούνη τραβήγματα φαίνεται πως έχει ακόμα ένας παίκτης τοθ ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Open Weekend που προβλήθηκε το πρωί της Κυριακής 23/1, κάποιοι φαρμακοποιοί έχουν υποβάλλει ανώνυμες καταγγελίες εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα στον Σύλλογο Φαρμακοποιών Πειραιά κατηγορώντας τον για αθέμητο ανταγωνισμό.

Στις καταγγελίες αυτές, υποστηρίζουν ότι ο Σπύρος Μαρτίκας χρησιμοποιεί την συμμετοχή του στο Survivor για να προσελκύσει περισσότερους πελάτες και να κάνει διαφήμιση στα φαρμακεία που διαθέτει.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος Φαρμακοποιών Πειραιά μίλησε στην εκπομπή και επιβεβαίωσε τις καταγγελίες αυτές, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η συμμετοχή του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor και η αποχή από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες είναι καθόλα νόμιμη.

Τι κρύβει πίσω της η οικογένεια του Σπύρου Μαρτίκα

Στο επίσημο site τους τα φαρμακεία αναγράφουν χαρακτηριστικά:

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια στον χώρο της υγείας και της ομορφιάς, το φαρμακείο PowerPharmacy.gr με το έμπειρο προσωπικό του εξυπηρετεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Για εμάς κάθε πελάτης είναι σημαντικός και μοναδικός και τον αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και σοβαρότητα. Προτείνουμε εξειδικευμένες προτάσεις με προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα ειδικά για τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη. Βασιζόμαστε στην επιστημονική μας κατάρτιση και στεκόμαστε με αξιοπιστία καθημερινά δίπλα σας, πριν αλλά και μετά από οποιαδήποτε αγορά σας!

Επιδιώκουμε πάντα την περαιτέρω βελτίωσή μας και εκπαιδεύουμε διαρκώς το προσωπικό μας, προσπαθώντας να κρατήσουμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που μας έχει καταξιώσει όλα αυτά τα χρόνια στην συνείδηση των πελατών μας. Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς και η κριτική σας μας κάνει καλύτερους για αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στο φαρμακείο και κατ' επέκταση στην ηλεκτρονική του μορφή www.powerpharmacy.gr, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία καλλυντικών, δερμοκαλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής, βρεφικών ειδών, ορθοπεδικών, διαγνωστικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων στις καλύτερες τιμές και με την καλύτερη διάθεση εξυπηρέτησης και παροχής εξειδικευμένης και αντικειμενικής συμβουλής σε θέματα υγείας και ομορφιάς από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Μοναδικός σκοπός μας η άμεση εξυπηρέτηση και οι ασυναγώνιστες τιμές στα είδη υγείας και ομορφιάς!