Πολυσυζητημένη παίκτρια παντρεύεται με το που αποχωρήσει από το Survivor 5;

Η κουμπάρα και η στήριξη του συντρόφου της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πολυσυζητημένη παίκτρια παντρεύεται με το που αποχωρήσει από το Survivor 5;

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι μια από τις παίκτριες του Survivor 5 που έχει τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω της και τα περισσότερα σχόλια που έχει δεχτεί από τα social media είναι θετικά. Κύριος υποστηρικτής της ωστόσο είναι ο σύντροφός της Κώστας Πηλαδάκης.

Μπορεί ο επιχειρηματίας να κρατάει χαμηλό προφίλ και να μην θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή, ωστόσο, πρόσφατα όταν η αγαπημένη του δέχτηκε επίθεση μέσα στο παιχνίδι, έσπευσε να την υποστηρίξει με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

Την κίνηση μάλιστα αυτή όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν τον επιχειρηματία, δεν θα έκανε αν δεν υπήρχε σοβαρό συναισθηματικό υπόβαθρο, σύμφωνα με την RealLife. Για κάποιους, μάλιστα, αυτή η κίνηση είναι μια ένδειξη για το μέλλον αυτής της σχέσης. Μάλιστα, έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού ήδη συγκατοικούν δυο χρόνια.

Ποια θα είναι κουμπάρα στο γάμο Πηλαδάκη - Παναγιωτακοπούλου

Παντρεύεται η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου όταν βγει από το Survivor 5 με τον Πηλαδάκη;

Ένα ενδεχόμενο που από την πλευρά της ενίσχυσε η Λεάννα Μάρκογλου, που πριν από λίγες ημέρες, καλεσμένη σε εκπομπή, αποκάλυψε ότι θα είναι η μελλοντική τους κουμπάρα, αν παντρευτούν. Προς το παρόν ωστόσο διανύουν μια όμορφη περίοδο στη σχέση τους και αν έρθει αυτό το επόμενο βήμα θα έρθει πολύ πιο μετά από την αποχώρηση της από το Survivor 5.

Ποιος είναι ο Κώστας Πηλαδάκης

Μια πολύμηνη παραμονή στον Άγιο Δομίνικο, σημαίνει πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θα μείνει όχι μόνο μακριά από την Ελλάδα, αλλά και από τον επί δύο χρόνια σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του okmag, το ζευγάρι είναι μαζί από τον Φεβρουάριο του 2020.

Πολύ σύντομα έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, επιλέγοντας να συγκατοικήσουν στο σπίτι του Κώστα Πηλαδάκη στη Γλυφάδα, ενόψει της καραντίνας που ακολούθησε εκείνον τον Μάρτιο. Έκτοτε, και μέχρι την αναχώρηση της Ναυσικάς για τον Άγιο Δομίνικο, ήταν αχώριστοι.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Survivor σύντροφος

Ο Κωνσταντίνος "Κώστας" Πηλαδάκης γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου 1966 και είναι Έλληνας επιχειρηματίας. Από τον πρώτο του γάμο με την σχεδιάστρια μόδας, Σόφη Δελούδη, απέκτησε έναν γιό, τον Μάνο (γενν. 1997). Από το δεύτερο του γάμο (2004-2009) με την ηθοποιό Ντορέττα Παπαδημητρίου, απέκτησε ακόμη δύο γιούς, τον Διονύση (γενν. 2004) και τον Φίλιππο (γενν. 2006) ενώ στο παρελθόν είχε μακρόχρονη σχέση με την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου.