Survivor 5: Κανένα πρόβλημα υγείας - Ο πραγματικός λόγος που η παραγωγή απομακρύνει τον Γιωρίκα από τον Άγιο Δομίνικο

Αποκλειστικό παρασκήνιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Κανένα πρόβλημα υγείας - Ο πραγματικός λόγος που η παραγωγή απομακρύνει τον Γιωρίκα από τον Άγιο Δομίνικο

Γιωρίκα ακούμε και Γιωρίκα δε βλέπουμε… Ο Πιλίδης δείχνει να βρίσκεται ένα «βήμα» εκτός Survivor 5 και όλα δείχνουν σχεδόν οριστικά, με την παραγωγή να αναγκάζεται πιθανότατα να χάσει ένα πολύ ισχυρό της «χαρτί», αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης πρόβαλε ως φαβορί μέχρι και για το έπαθλο.

Ο Πιλίδης από την πρώτη κιόλας μέρα κέρδισε την αγάπη του κοινού, με τις αγωνιστικές του επιδόσεις να θυμίζουν… Ντάνο και τον χαρακτήρα του να εκτιμάται ιδιαίτερα. Ο Έλληνας πρωταθλητής, όμως, τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί και οι φίλοι του ριάλιτι επιβίωσης απορούν για το ποια είναι η κατάστασή του, όπως και αν θα τον ξαναδούμε.

Ο ίδιος, όμως, δείχνει πως αποχωρεί. Βρίσκεται εδώ και πολλές μέρες, σύμφωνα με την παραγωγή, στο νοσοκομείο με πρόβλημα στο στομάχι, και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να συνεχίσει στο Survivor, όμως η αλήθεια μοιάζει να είναι εντελώς διαφορετική, αφορώντας ένα θέμα εκτός του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η παραγωγή έψαχνε έναν εύσχημο τρόπο να τον απομακρύνει, δεχόμενη πιέσεις από τις ελληνικές Αρχές και όχι μόνο, μετά την... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr