Survivor 5: Μετά από Μυριέλλα - Κατσαούνη αυτό είναι το νέο ζευγάρι! Δεν το κρύβουν πίσω από τις κάμερες

Spoiler "φωτιά"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Μετά από Μυριέλλα - Κατσαούνη αυτό είναι το νέο ζευγάρι! Δεν το κρύβουν πίσω από τις κάμερες

Μπορεί να είχαμε επικεντρωθεί στον πλατωνικό έρωτα της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη στο Survivor 5, ωστόσο, δεν βλέπαμε πως την ώρα που οι δυο τους τσακωνόντουσαν και φιλιόντουσαν, δυο άλλοι παίκτες ερχόντουσαν όλο και πιο κοντά.

Ναι ναι καλά διαβάσατε ένας νέος έρωτας γεννιέται στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου ανάμεσα σε παίκτες των Μαχητών. Για όσους βλέπετε φανατικά το παιχνίδι, σίγουρα έχετε καταλάβει για ποιους μιλάμε, σε όσους όμως δεν πάει το μυαλό εγώ είμαι εδώ για να αποκαλύψω τα ονόματα μαζί με... σπαρταριστές πληροφορίες.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι του Survivor 5

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η Σοφιάννα Αβραμάκη και ο Γιάννης Τσολάκης είναι κάτι παραπάνω από συμπαίκτες στο Survivor! Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν έρθει πολύ κοντά, όμως κρατάνε χαμηλό προφίλ μπροστά στις κάμερες.

Τσολάκης Σοφιάννα το νέο ζευγάρι του Survivor 5

Όπως μας ενημέρωσε πηγή από το νησί, πίσω από τις κάμερες είναι πιο εκδηλωτικοί! Ο ένας κοιτάει μέσα στα μάτια του άλλου όταν μιλάνε, ενώ δεν απομακρύνονται και πολύ. Μάλιστα, από το επεισόδιο του Σαββάτου 29/1 θα δούμε τον έρωτα που γεννιέται να γίνεται αντιληπτός και από τις κάμερες.

Τόσο η Σοφιάννα όσο και ο Γιάννης έχουν πάει στο Survivor 5 καθαρά για το έπαθλο και όχι για να σχολιαστούν από όλη την χώρα, αφού έχουν παρακολουθήσει και παλιούς κύκλους του ριάλιτι και ξέρουν πως στην τηλεόραση η τρίχα γίνεται τριχιά και πίσω στην Ελλάδα τους βλέπουν και οι οικογένειες τους.

Αν τελικά αποφασίσουν ωστόσο να το δείξουν καθαρά στις κάμερες, ας ελπίσουμε πως δεν θα ξαναζήσουμε την Τηλενουβέλα Μυριέλλα - Κατσαούνης!