Survivor 5: Ξεκατινιάστηκαν Μυριέλλα - Ευρυδίκη με το που έκλεισαν οι κάμερες! Τις χώρισε η παραγωγή

Ούρλιαζε πάλι η Παπαδοπούλου εναντίον της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Ξεκατινιάστηκαν Μυριέλλα - Ευρυδίκη με το που έκλεισαν οι κάμερες! Τις χώρισε η παραγωγή

Το Survivor 5 συνεχίζεται με αρκετές εντάσεις στις δύο ομάδες και, αν ψάχνουμε τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα σε καθεμία από αυτές, τότε σίγουρα η Μυριέλλα Κουρεντή έχει αυτό το ρόλο σε εκείνη των Διασήμων.

Η ηθοποιός έχει διατηρήσει μια παράξενη στάση στο ριάλιτι επιβίωσης και σίγουρα συζητήσιμη, αφού σε άλλες περιπτώσεις υπερασπίζεται την ομάδα της και σε άλλες δε διστάζει να βάλει συμπαίκτες της... στον τοίχο, κάτι που είδαμε και στο χθεσινό (30/1) επεισόδιο.

Την είδαμε τη μια στιγμή να «κατακεραυνώνει» την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Αθηνά Ευμορφιάδη, λέγοντας ειδικά για την πρώτη πως δε θέλει να της ξαναμιλήσει, ενώ σε άλλη περίπτωση και κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, υπό την πίεση των συμπαικτριών της, που την αποκαλούσαν ψεύτρα, ζητούσε συγγνώμη και έβγαζε άλλους στη σέντρα.

Η στάση αυτή έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα ορισμένους παίκτες, με την Ευρυδίκη, την Αθηνά και τη Βρισηίδα Ανδριώτου να μην έχουν κρύψει τα αρνητικά τους συναισθήματα εναντίον της Μυριέλλας. Η πρώτη, δε, σηκώνει πρώτη τη σημαία και δεν κρατήθηκε ούτε και μετά το συμβούλιο για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρησης.

Η Ευρυδίκη, αυτή την φορά, επιτέθηκε... διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη στο Athensmagazine.gr.