Survivor 5: Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες με την Μυριέλλα; Ο λόγος που έριξε "άκυρο" στον Κατσαούνη

Όλο το παρασκήνιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες με την Μυριέλλα; Ο λόγος που έριξε

Μια αποκάλυψη έγινε στον αέρα του Πρωινού σχετικά με την συμπεριφορά της Μυριέλλας στο Survivor 5. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστός ο λόγος που η παίκτρια έκανε στροφή 180 μοιρών και ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες της και τους αντιπάλους της για την σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης, ένας παίκτης του παιχνιδιού της αποκάλυψε τι λένε για αυτή πίσω στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να έχει αναθεωρήσει.

Η αποκάλυψη του Πρωινού για το Survivor 5

«Ο Άρης Σοϊλέδης, σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες, είναι ο άνθρωπος που της μετέφερε το κλίμα εκτός παιχνιδιού, τι ακριβώς συμβαίνει. Ακούσαμε την Μυριέλλα να λέει ότι «οι συμπαίκτριές μου θεωρούν ότι έχει μονοπωλήσει τους τηλεθεατές ο έρωτάς μου», μια πληροφορία που δεν μπορεί να γνωρίζει κάποιος ο οποίος βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι. Ο Άρης Σοϊλέδης τής είπε ποιους παίκτες συμπαθεί το κοινό και ποιους όχι. Κι έτσι βλέπουμε τη μεταστροφή της συμπεριφοράς της Μυριέλλας», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Τι θα δούμε απόψε 31/1 στο Survivor 5

Πολλά τα χτυπήματα για τον αγρότη, μια η Μυριέλλα που τον άδειασε και δεν τον θέλει πια, μια που μπορεί κα να φύγει, η ψυχολογία του στα πατώματα! Ο Σάββας παίζει μεγάλο ρόλο σε κάποια από αυτά τα χτυπήματα. Καθοδηγεί - θα έλεγε κανείς - την ομάδα εναντίον του Γιώργου γιατί θέλει το καλό της...

Όσο άσχημο και να είναι το κλίμα, ωστόσο, στην καλύβα των Μαχητών ο αγρότης έχει πείσμα και απόψε θα μπει ξανά στον στίβο μάχης να αγωνιστεί για το μπλε πανί και για την δεύτερη ασυλία! Όπως γνώριζα εδώ και μέρες από τις πηγές μου οι ασυλίες αυτή την εβδομάδα θα πάνε μια προς μία... Δεν το λέω ακόμα με σιγουριά αλλά κρατήστε το (θα επανέλθω αργότερα με σίγουρο spoil). UPDATE: Δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει απόψε!

Αν συμβεί αυτό και οι Διάσημοι βγουν στον τάκο σήμερα η Μυριέλλα λογικά θα έχει μια θέση στους υποψήφιους δίπλα στον Κατσαούνη... Αυτό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

Αναμένουμε μέχρι να έρθει η 100% έγκυρη πληροφόρηση στο Youweekly.gr! Μέχρι τότε δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου παρακάτω...

Μπορείτε να δείτε και τι έγινε στο χθεσινό συμβούλιο για να καταλάβετε...