Survivor 5 Spoiler: Οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Έχουμε τα ονόματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 Spoiler: Οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το Survivor 5 επιστρέφει απόψε (31/1) με ένα νέο άκρως αποκαλυπτικό επεισόδιο, στο οποίο οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα αναμετρηθούν για ακόμα μία μέρα προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος θα είναι αυτός που θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία.

Σας έχουμε ήδη δώσει την οριστική πληροφορία για την ομάδα που κερδίζει και τώρα ήρθε η ώρα να σας δώσουμε και τα ονόματα των νέων υποψηφίων προς αποχώρηση.

Στο χθεσινό (30/1) επεισόδιο, οι Μαχητές, ως οι χαμένοι της ομαδικής ασυλίας βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και ψήφισαν τον Γιώργο Κατσαούνη όπως ήταν αναμενόμενο.

Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5

Απόψε λοιπόν, η Μπλε ομάδα θα βρεθεί για ακόμα μία φορά σε δύσκολη θέση καθώς θα χάσει και πάλι την ασυλία και έτσι θα αναγκαστεί να μπει και πάλι σε διαδικασία ψηφοφορίας.

Χθες είδαμε πως την ατομική ασυλία την κέρδισε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος απόψε (31/1) θα έχει την ευκαιρία να δώσει από τη μεριά του έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε μέχρι τώρα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση δε θα είναι άλλοι από τον Σάββα Κάλφα και τον Ανδρέα Ματθαιακάκη. Επειδή ωστόσο είναι νωρίς και η πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο δεν μας τα λέει και πολύ καθαρά, μείνετε συντονισμένοι στο Youweekly.gr μέχρι αργά το απόγευμα προκειμένου να σας πούμε με σιγουριά ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι.