Survivor 5: «Το κερασάκι στην τούρτα ήταν...» - Ο πραγματικός λόγος που ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχώρησε από το ριάλιτι

Όσα αποκάλυψε στον αέρα του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Το κερασάκι στην τούρτα ήταν...» - Ο πραγματικός λόγος που ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχώρησε από το ριάλιτι

Στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 31/1 ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor 5 αποκάλυψε τους πραγματικούς λόγους που τον οδήγησαν στην οικειοθελή αποχώρησή του.

Οι πραγματικοί λόγοι που έκαναν τον Χατζηγεωργίου να αποχωρήσει από το Survivor 5

«Στην αρχή είχα κάποια θέματα. Έλεγα να μπω στο παιχνίδι να ξεσκάσω και λίγο, να φύγω σε μια άλλη χώρα, να ζήσω μια διαφορετική εμπειρία. Πας να ζήσεις αυτή την εμπειρία και ξαφνικά βλέπεις ότι δεν είναι καθόλου όπως την περίμενες, είναι δέκα φορές πιο δύσκολη. Η πείνα μου έφερε ναυτίες, εμετούς, ήταν φρίκη. Μετά είχα και τραυματισμούς σοβαρούς από την πρώτη μέρα. Οι συμπεριφορές ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

«Πληρώθηκα για τις δύο εβδομάδες», αποκάλυψε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου που διέψευσε πριν λίγο μερικές φήμες για την αμοιβή του.

«Κάθε μέρα που περνούσε, ήταν σαν 5 μέρες μαζί»

Στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Χατζηγεωργίου όπου μίλησε για για την εμπειρία του στο Survivor 5 αλλά και για την απόφασή του να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης με την θέλησή του.

Νιώθω ότι πέρασαν τρεις μήνες τουλάχιστον. Κάθε μέρα που περνούσε, ήταν σαν να περνούν 5-6 μέρες. Ήταν πολύ δύσκολο το Survivor. Το είπε και ο Γιώργος Λιανός ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα. Το κανονικό όμως Survivor είναι και έδω, στην κανονική ζωή.

Εγώ αυτό που δεν μπορούσα ήταν η συμβίωση. Αυτό που με δυσκόλεψε ήταν ακριβώς το ριάλιτι, η συμβίωση με τους παίκτες και οι εντάσεις, Ο Βαλάντης είναι ένας έντονος χαρακτήρας, πολλές φορές ξεπερνάει τα όρια και οι καταστάσεις εκεί τον έκαναν να βγάλει μια πλευρά του εαυτού του, που ούτε και ο ίδιος θα ήθελε να βγάλει.

Με δυσκόλεψε πάρα πολύ η συμβίωση μαζί του. Εγώ νόμιζα ότι θα είμασταν πολύ περισσότερο λογικοί σε ορισμένα πράγματα. Τα νεύρα και τις φωνές δεν τα δικαιολογώ σε καμία περίπτωση, αλλά μου ήταν πολύ δύσκολο να κρατηθώ με όλες αυτές τις κακουχίες. Δέχτηκα μια μεγάλη επίθεση, από τις πολλές που δεχόμουν καθημερινά και εκεί λύγισα.