Survivor 5 spoiler 2/2: Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Κατσαούνης, Άσπα ή Ανδρέας;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 2/2: Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Αυτή η εβδομάδα δεν έχει κυλήσει καθόλου καλά για τους Μαχητές αφού έχουν κάνει 3 σερί ήττες μέχρι στιγμής (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 1/2)! Οι δυο από αυτές ήταν πολύ σημαντικές για τους Survivors καθώς ήταν ασυλίας και είχαν ως αποτέλεσμα τρεις παίκτες να βγουν στον τάκο και να αφεθούν στα χέρια του τηλεοπτικού κοινού!

Στην πρώτη χαμένη ασυλία είδαμε όλη την ομάδα να ψηφίζει πανηγυρικά τον Γιώργο Κατσαούνη. Λένε πως τους έχει κάνει πολλά, ήταν κάτι που όλοι περιμέναμε...

Ο Σπύρος Μαρτίκας πήρε την ατομική ασυλία και στην δεύτερη χαμένη έδειξε με το δάχτυλο την Άσπα ενώ οι ψήφοι της ομάδας σημάδεψαν το νέο της παρέας, Ανδρέα.

Ποιος αποχωρεί από το Survivor;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έφτασαν στα χέρια μου αυτός που δεν πρόκειται να φύγει με τίποτα είναι ο Κατσαούνης άρα το όλο σκηνικό θα παιχτεί μεταξύ της Άσπας και του Ανδρέα! Οι πηγές μου μού ανέφεραν ο Ανδρέας είναι ο πιο αδύναμος κρίκος και όπως ήρθε θα... φύγει!

Κρατάμε αυτό και περιμένουμε μέχρι αύριο το οριστικό spoil! Μέχρι τότε μπείτε στα stories του Youweekly.gr στο instagram και ψηφίστε δωρεάν ποιος παίκτης θέλετε εσείς να παραμείνει!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ: ΑΥΤΌΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils