Survivor 5: Οι «μπηχτές» του Γιώργου Κατσαούνη για τους συμπαίκτες του - «Δεν πιστεύω ότι...»

Τι είπε για τους συνυποψήφιους του

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Οι «μπηχτές» του Γιώργου Κατσαούνη για τους συμπαίκτες του - «Δεν πιστεύω ότι...»

Με «κωλοτούμπες» ξεκίνησε το σημερινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 5, αφού ο Γιώργος Κατσαούνης αποκάλυψε το σχέδιο των μπλε για την αποχώρηση που θα γίνει αύριο. Ο παίκτης ανέφερε ότι δεν τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση οι συμπαίκτες του αλλά χωρίς αυτόν δεν πρόκειται να ξανακερδίσουν κανένα έπαθλο.

Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο ο Κατσαούνης κατέστρεψε το τοτεμ ασυλίας του Σπύρου Μαρτίκα, λίγο πριν μπουν οι παίκτες στο συμβούλιο του νησιού.

Τα πρώτα λόγια του Κατσαούνη για τους συνυποψήφιους του στο Survivor 5

«Θα μείνουν νηστικοί», ανέφερε ο Γιώργος Κατσαούνης και πρόσθεσε: «Ξαφνικά έγιναν όλοι καλοί απέναντί μου και τελικά θέλουν να στηρίξουν τον Γιώργο, ο μικρός αδερφός, ούτε σαν μικρό αδερφό με θεωρούν ούτε πιστεύω ότι μου έχουνε και πάρα πολύ αγάπη και συμπάθεια… απλώς σου λέει ας μείνουμε εμείς εδώ πέρα οι παλιοί για να ξανά βγάλουμε τον Γιώργο στον τάκο μετά από τρεις βδομάδες, για να βρουν κάποια δικαιολογία και κάποια πρόφαση. Σου λέει βάλαμε τον Αντρέα γιατί είναι καινούργιος και να βάλουμε και την Άσπα που είναι ο πιο αδύναμος κρίκος στην πραγματικότητα».

Το σχέδιο εξόντωσης των Μαχητών για τον Κατσαούνη στο Survivor 5

Όλοι σχεδόν οι Μαχητές έχουν ταχθεί εναντίον του Γιώργου Κατσαούνη, για αυτό και τον όρισαν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor.

Ο ίδιος τόνισε στο χθεσινό 31/1 επεισόδιο πως νιώθει αρκετά αδικημένος ενώ την ίδια στιγμή οι Μαχητές σχεδίαζαν πως να τον «εξοντώσουν» από το παιχνίδι. Ο Σπύρος που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία υποστήριξε πως δεν θα την αξιοποιήσει ατομικά αλλά συλλογικά για το καλό της ομάδας.

«Θέλω την βοήθειά σας από όλους. Ξεκάθαρα, ωραία κι όλοι μαζί. Να βγει κάποιος απέναντι στον Γιώργο και με αυτά που βλέπει ο κόσμος να φύγει. Πρέπει να φύγει. Δεν μπορώ να πάρω μια τέτοια ευθύνη μόνος μου παρά μόνο με συλλογική απόφαση. Θα χρησιμοποιήσω το κολιέ υπέρ όλης της εβδομάδας», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο Σάββας βγήκε μπροστά και επέμενε να ψηφίσουν εκείνον για αποχώρηση, προκειμένου να λυθεί έτσι η κόντρα του με τον Γιώργο αλλά και να δουν πραγματικά τι υποστηρίζει το κοινό.