Survivor 5: Συγκινήθηκε ο Λάμπρος με το μήνυμα της συντρόφου του - «Σ'αγαπάω πολύ»

Το τραγούδι που του αφιέρωσε...

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Συγκινήθηκε ο Λάμπρος με το μήνυμα της συντρόφου του - «Σ'αγαπάω πολύ»

Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισαν οι Διάσημοι στο σημερινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 5, επιβεβαιώνοντας το spoiler που σας είχαμε δώσει από το πρωί. Οι παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται σε ένα δυνατό σερί νικών το τελευταίο διάστημα, άκουσαν ηχητικά μηνύματα από αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συντρόφους και δεν έλειψαν τα κλάματα και τα χαμόγελα.

Η σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα, Στεφανία έστειλε ένα όλο αγάπη φωνητικό στον αγαπημένο της αφιερώνοντας μάλιστα και ένα τραγούδι.

Το μήνυμα της συντρόφου του Λάμπρου στο Survivor 5

«Σ' αγαπάω», ακούσαμε να λέει η Στεφανία, η σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως έκανε ασκήσεις ορθοφωνίας για να μπορέσει να τραγουδήσει το σύνθημα της ομάδας των Διασήμων.

Οι δηλώσεις της Στεφανίας Γκουρνέλου

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η Στεφανία Γκουρνέλου. Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε για τον αγαπημένο της σύντροφο, Λάμπρο Κωνσταντάρα ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Survivor 5.

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονό της μιας και μίλησε και για την αποχώρηση της Βίκυς Κάβουρα από την παράσταση στην οποία συμμετέχει εκφράζοντας το παράπονο της

«Νιώθω άβολα και νιώθω ένα παράπονο που χτυπάει συνέχεια το τηλέφωνο μου είτε για τον Λάμπρο είτε για το θέμα με την αποχώρηση της Βίκυς Κάβουρα.

Θέλω να εκφράσω ένα παράπονο γιατί είμαι αρκετά χρόνια, δεν θα πω πολλά, περίπου 12 στον χώρο. Έχω συμμετάσχει σε πάρα πολλές δουλειές, δεν θα τις αραδιάσω τώρα, αλλά έχω αυτό το παράπονο ότι τόσα χρόνια δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο μου από έναν τηλεοπτικό, τουλάχιστον, δημοσιογράφο».

«Δυο μήνες τώρα που συμβαίνει αυτό είναι και λόγω της αντικατάστασης στην παράσταση και λόγω του Λάμπρου. Θέλω να κρατάω πολύ χαμηλούς τόνους και νομίζω ότι το έχω δείξει».