Survivor 5: Το μήνυμα του Τζον στην Μυριέλλα - «Μιλάω με τους γονείς σου...»

Που βρισκόταν την ώρα που της έστελνε το ηχητικό μήνυμα;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Το μήνυμα του Τζον στην Μυριέλλα - «Μιλάω με τους γονείς σου...»

Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισαν οι Διάσημοι στο σημερινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 5, με τους παίκτες να ακούν ηχητικά από τους αγαπημένους τους φίλους και συντρόφους. Στο άκουσμα των φωνητικών μηνυμάτων οι παίκτες βούρκωσαν και δεν μπόρεσαν μερικοί να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, καθώς εδώ και πάρα πολύ καιρό βρίσκονται μακριά από την Ελλάδα.

Η Μυριέλλα Κουρεντή έλαβε ξανά ένα μήνυμα από τον φίλο και συνεργάτη της Τζον, ο οποίος μεταξύ άλλων της αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους γονείς της και ότι την ώρα που ηχογραφεί το μήνυμά του βρίσκεται στο «μέρος» τους. Μάλιστα, λίγο πριν ολοκληρώσει το μήνυμά του, της αφιέρωσε και μια μελωδία για να της δώσει δύναμη.

Το μήνυμα του Τζον στην Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor 5

Το μήνυμα της συντρόφου του Λάμπρου στο Survivor 5

Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισαν οι Διάσημοι στο σημερινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 5, επιβεβαιώνοντας το spoiler που σας είχαμε δώσει από το πρωί. Οι παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται σε ένα δυνατό σερί νικών το τελευταίο διάστημα, άκουσαν ηχητικά μηνύματα από αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συντρόφους και δεν έλειψαν τα κλάματα και τα χαμόγελα.

Η σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα, Στεφανία έστειλε ένα όλο αγάπη φωνητικό στον αγαπημένο της αφιερώνοντας μάλιστα και ένα τραγούδι.

«Σ' αγαπάω», ακούσαμε να λέει η Στεφανία, η σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως έκανε ασκήσεις ορθοφωνίας για να μπορέσει να τραγουδήσει το σύνθημα της ομάδας των Διασήμων.