Στο χειρουργείο μετά το Survivor 5 ο Βισκαδουράκης - Η πρώτη φωτογραφία από την επέμβαση

Ποια η κατάστασή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο χειρουργείο μετά το Survivor 5 ο Βισκαδουράκης - Η πρώτη φωτογραφία από την επέμβαση

Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα από το Survivor - δείτε εδώ βίντεο από τον πανικό στο αεροδρόμιο - και μόλις πριν λίγες ώρες μπήκε στο νοσοκομείο. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης το πρωί της Τρίτης 1/2 βρέθηκε σε ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι ώστε να υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έσπασε το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού του σε έναν αγώνα στο ριάλιτι επιβίωσης. Πριν από λίγη ώρα, η Κατερίνα Βισκαδουράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της σύζυγο μέσα από το δωμάτιο της κλινικής.

Όπως θα παρατηρήσετε στην εικόνα, ο ηθοποιός έχει δεμένο το πόδι του. «Καλημέρα και από εμάς», έγραψε η Κατερίνα Βισκαδουράκη που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Θανάση Βισκαδουράκη.

Βισκαδουράκης νοσοκομείο

Οι πρώτες δηλώσεις του Βισκαδουράκη μετά το χειρουργείο

Η κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” συνάντησε τον Θανάση Βισκαδουράκη, ο οποίος μίλησε για το χειρουργείο.

«Καλώς σας βρήκα. Πονάμε και υποφέρουμε. Μετά την κόντρα ΒαλάντηΜυριέλλα έδωσα μια πολύ δυνατή κλωτσιά στο ψυγειάκι, γύρισα όλο το πόδι μου και μου είπαν ότι έχω χειρουργικό ράγισμα. Για τα έξοδα της επέμβασης, θα ενημερώσω μετά την Acun Media και τον ΣΚΑΙ. Η Κατερίνα μου μαγείρεψε γιουβαρλάκια. Με τον Γιωρίκα φαάγαμε όλα τα φαγητά της Ισπανίας στη Μαδρίτη. Η σχέση της Μυριέλλας – Κατσαούνη είναι…διαφημίσεις. Θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο φιάσκο. Ο Γιωρίκας έχει μπει στην καρδιά μου. Του είπα να τον παντρέψω, μου είπε να του βαφτίσω το παιδί», είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.