Survivor 5: Ο Πιλίδης «έσπασε» τη σιωπή του για την Ομοσπονδία - «Πιστεύω ότι σύντομα...»

Αποκάλυψε αν είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο έφυγε από το παιχνίδι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Πιλίδης «έσπασε» τη σιωπή του για την Ομοσπονδία - «Πιστεύω ότι σύντομα...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend έκανε ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την οικειοθελή αποχώρησή του και για το περιστατικό που έγινε με την ομοσπονδία Πάλης.

Οι δηλώσεις του Γιωρίκα Πιλίδη για το Survivor 5

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένειά μου. Έχω λάβει πάρα πολύ όμορφα μηνύματα και θα απαντήσω σε κάθε ένα ξεχωριστά. Ο Βαλάντης ξέφυγε από τα όριά του στο παιχνίδι. Δεν κρατάω κακία στον Γιώργο Κατσαούνη. Έξω από το παιχνίδι ίσως να είμαστε και φίλοι.

Η Μυριέλλα ήταν το μοναδικό άτομο στην ομάδα που είχα κόντρα. Της είπα στα ίσια ότι με ενοχλούσε η συμπεριφορά της. Αν και δεν ήρθαμε κοντά με τον Λάμπρο, είχαμε πολύ καλές τυπικές σχέσεις. Ο Σοϊλέδης είναι πολύ καλός αγωνιστικά

Δεν ισχύει ότι έφυγα από το Survivor για το θέμα της Ομοσπονδίας, όσο ήμουν μέσα δεν ήξερα τίποτα. Αποχώρησα λόγω της υγείας μου. Με ταλαιπωρεί πάρα πολλά χρόνια το θέμα με το στομάχι μου και επανήλθε στο Survivor λόγω της αφαγίας. Έχω ξεκινήσει θεραπείες για το έλκος και πιστεύω ότι σύντομα θα επιστρέψω στους αγώνες», είπε χαρακτηριστικά ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Η πρώτη δήλωση της συντρόφου του Γιωρίκα - «Ανησύχησα πάρα πολύ όταν...»

Ο Γιωρίκας Πιλίδης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την οικειοθελή αποχώρηση του από το Survivor 5 και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα τον περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μαζί με του δεκάδες δημοσιογράφους, κάμεραμαν και φωτογράφους. Ανάμεσα στο πλήθος τον περίμενε και η σύντροφος του.

Όταν λοιπόν την κατάλαβαν οι δημοσιογράφος της έκαναν διάφορες ερωτήσεις για να μάθουν πως νιώθει με την επιστροφή του, αλλά και οπως τον έβλεπε μέσα στο παιχνίδι.

«Ανησύχησα πάρα πολύ όταν μπήκε στο νοσοκομείο. Χαίρομαι απίστευτα που επιστρέφει. Θα τον κάνω τεράστια αγκαλιά. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να έρθει τόσο νωρίς. Το είχα για νικητή» δήλωσε η σύντροφος του Γιωρίκα Πιλίδη, Όλγα.