Survivor 5 trailer 8/2: Μόνο βουβός δεν ήταν ο πόνος τους - Η ανακοίνωση της παραγωγής

Μαχητές και Διάσημοι σπάραξαν στο κλάμα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 8/2: Μόνο βουβός δεν ήταν ο πόνος τους - Η ανακοίνωση της παραγωγής

Μια από τις πιο φορτισμένες συναισθηματικά ημέρες είναι η σημερινή 8/2 για τους παίκτες του Survivor 5, όπως και κάθε Τρίτη βασικά που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθούν να κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας.

Μετρούν πάνω από 40 μέρες μακριά από τα σπίτια τους και οι περισσότεροι έχουν δηλώσει ανοιχτά μπροστά στις κάμερες ουκ ολίγες φορές πως ένα μήνυμα και μια φωτογραφία από τους κοντινούς τους ανθρώπους μπορεί να τους δώσει δύναμη για να προχωρήσουν και να υπομείνουν όλες αυτές τις άσχημες συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο!

Απόψε, λοιπόν, μετά τις δυο χαμένες ασυλίες των διάσημων (δείτε εδώ ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση) μπλε και κόκκινοι θα ριχτούν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης. Αν κερδίσουν οι πρώτοι θα μπορέσουν να δουν - επιτέλους - φωτογραφίες από τις οικογένειές τους. Η Αθηνά λύγισε στο συγκεκριμένο άκουσμα όπως θα δείτε στο παρακάτω trailer γιατί θέλει τόσο πολύ να δει την κόρη της και τον σύντροφό της με τον οποίο θα παντρευτούν όταν βγει από το παιχνίδι (δείτε φωτογραφίες του εδώ).

Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη; Το ξέρουμε... Ποιος θα αποχωρήσει αύριο; Κι αυτό το ξέρουμε...

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils