Survivor 5: Πλάνταξε στο κλάμα η Βρισηίδα - «Έχουμε άλλες ζωές για να μπορούμε να ζήσουμε»

Η συγκινητική αναφορά στα αδέρφια της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Πλάνταξε στο κλάμα η Βρισηίδα - «Έχουμε άλλες ζωές για να μπορούμε να ζήσουμε»

Μετά τα «καρφιά» που πέταξε για τους συμπαίκτες της στο αποψινό 8/2 επεισόδιο του Survivor 5, η Βρισηίδα αναφέρθηκε στα αδέρφιά της, με την ίδια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η ίδια συγκεκριμένα ανέφερε πως τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκεται σε καθημερινή επαφή και επικοινωνία μαζί τους καθώς ο καθένας έχει διαφορετική ζωή προκειμένου να βγάλουν τα προς το ζην.

Μάλιστα, εξήγησε πως έχει μετανιώσει για το γεγονός πως δεν τους έχει πει ποτέ «σ'αγαπώ» και πως παρόλο που δεν εκδηλώνει συχνά την αγάπη της, τους λατρεύει και της λείπουν πολύ.

«Το επόμενο στάδιο του επάθλου θα ήθελα να ήταν συγγενείς... Δεν λέω συχνά ότι αγαπάω τα αδέρφια μου γιατί συνέχεια δουλεύω για να μπορέσω να ζήσω στην έξω ζωή και δεν είχα χρόνο μαζί τους… δεν τους βλέπω πάρα πολύ γιατί δουλεύουν και έχουν άλλες ζωές για να μπορούμε να ζήσουμε… κάνω περισσότερο παρέα με τον αδερφό μου το μεγάλο και μου λείπουν. Δεν τους βλέπω πολλές φορές τους αγαπώ πολύ δεν τους το λέω σχεδόν ποτέ γιατί το θεωρούμε κάτι δεδομένο στην έξω ζωή…θέλω να ξέρουν ότι τους αγαπάω» είπε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα.

Η συγκίνηση της Βρισηίδας για τα αδέρφια της στο Survivor 5

Αυτά είναι τα χυδαία λόγια που είπε η Βρισηίδα για την Ναυσικά στην Μυριέλλα

Οι εξελίξεις στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5 ήταν για άλλη μια φορά άκρως καταιγιστικές καθώς η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποφάσισε να αναφέρει χαρακτηριστικά τα λόγια που της είχε πει η Βρισηίδα Ανδριώτου για την ίδια στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν λίγο πριν ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης 8/02 μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» όπου αποκάλυψαν μεταξύ άλλων τα λόγια που είχε πει η Βρισηίδα με αποτέλεσμα να ενοχλήσουν έντονα την Ναυσικά καθώς όπως φαίνεται οι ισορροπίες στο νησί των Διασήμων να έχουν αλλάξει για τα καλά.

«Τι δουλειά έχει εδώ μέσα μια … πολυτελείας στο Survivor. Εγώ ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έχω κάνει με το σπαθί μου και όχι με το …», φέρεται να είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.