Survivor 5 trailer 9/2: "Γιατρέ!" - Άσχημος τραυματισμός φαβορί απόψε! Σε σοκ ο Λιανός

Σταμάτησε ο αγώνας!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 9/2:

Σοκαριστικό θα είναι το αποψινό 9/2 επεισόδιο του Survivor αφού από τα πρώτα κιόλας λεπτά στο trailer που θα δείτε κι εσείς παρακάτω υπάρχει άσχημος τραυματισμός ενός παίκτη - φαβορί!

Η συγκεκριμένη παίκτρια στην προσπάθειά της να τρέξει γρήγορα στο στίβο μάχης όπου θα έρθει αντιμέτωπη με την Μυριέλλα "καταστρέφει" το γόνατό της! Ανήσυχος ακούγεται ο Λιανός την ώρα που φωνάζει τον γιατρό του Άγιου Δομίνικου!

Ο λόγος για την Ασημίνα, η οποία μετά την αποχώρηση του Πιλίδη φαίνεται να είναι πρώτη στις στοιχηματικές για τη νίκη! Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό γιατί πόσες αποχωρήσεις λόγω υγείας θα αντέξει ο Ατζούν φέτος; Βέβαια υπάρχουν παίκτες που περιμένουν να μπουν, βρίσκονται στο ξενοδοχείο! Το μεσημέρι της Δευτέρας 7/2 μάλιστα αναχώρησε για το νησί ένα πολύ δυνατό όνομα (δείτε εδώ βίντεο από το αεροδρόμιο).

Τέλος πάντων, στο trailer βλέπουμε και νέο beef μεταξύ Μυριέλλας και Ανδρέα από τους Μαχητές. Καλά θα πάει αυτό...

Έχουμε και αποχώρηση απόψε! Πέντε υποψήφιοι, όλοι Κόκκινοι! Το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει από το πρωί της Τρίτης 8/2 ποιος είναι αυτός που θα αποχωρήσει ή που βασικά - για να είμαστε και πιο σωστοί - έχει ήδη αποχωρήσει και βρίσκεται στο ξενοδοχείο περιμένοντας να προβληθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο για να μπορέσει να ταξιδέψει πίσω στην Ελλάδα. Υπάρχει ανατροπή ωστόσο γιατί κανείς δεν περίμενε πως θα φύγει αυτός (δείτε εδώ ποιος!).

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils