Survivor 5: Ξέσπασε κατά του Σοϊλέδη ο Ανδρέας - «Βγαίνει και λέει ότι...»

Έκραξε και τη Μυριέλλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Ξέσπασε κατά του Σοϊλέδη ο Ανδρέας - «Βγαίνει και λέει ότι...»

Με γκρίνιες ξεκίνησε το σημερινό (9/2) επεισόδιο του Survivor 5 μιας και ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, δεν έκρυψε την ενόχλησή του με τη συμπεριφορά των Διάσημων και συγκεκριμένα του Άρη Σοϊλέδη και της Μυριέλλας Κουρεντή.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης στο χθεσινό (8/2) αγώνισμα ειρωνεύτηκε τον Ανδρέα για το υποκοριστικό που του έχει βγάλει η ομάδα του.

Το... κερασάκι στην τούρτα ήταν η ατάκα της Μυριέλλας για το φαγητό και για τους Διάσημους που πεινάνε επειδή έχει ανοίξει το στομάχι τους από το πολύ φαγητό.

Η έκρηξη του Ανδρέα Ματθαιακάκη στο Survivor 5

"Λύγισε" η Μαρία Αντωνά για τον θάνατο του αδερφού και του πατέρα του Άρη Σοϊλέδη

Η Μαρία Αντωνά έχει δηλώσει δημόσια πως βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της, Άρη Σοϊλέδη καθώς συμμετέχει στο φετινό Survivor 5. Έτσι, μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο όπου η ομάδα των Διασήμων επικοινώνησαν με τις οικογένειές τους.

Μάλιστα, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος για την ανάδειξη του νικητή ο Άρης Σοϊλέδης αναφέρθηκε στο θάνατο του πατέρα του και του αδερφού, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή με διαφορά έξι μηνών, και συγκίνησε. Από την άλλη, η Μαρία Αντωνά βλέποντας απόσπασμα από όσα είπε ο αγαπημένος της στο Survivor, “λύγισε” καθώς θέλησε να αναφερθεί σ εκείνον.

«Συγκινήθηκα γιατί τα έχουμε περάσει μαζί όλα αυτά και τα δύο. Και μάλιστα, όταν ο Άρης έχασε τον αδερφό του είχα να τον δω τέσσερις μήνες. Είχα πάει στο Βουκουρέστι και μόλις είχαμε φτάσει κάτω από το σπίτι, χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν η μητέρα του που του είπε πως έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του.

Αυτό κατά επέκταση δημιούργησε το πρόβλημα υγείας του πατέρα του. Ο Άρης με τον μπαμπά του ήταν πάρα πολύ δεμένος και το έζησε πολύ δραματικά και πολύ άσχημα, γιατί ήθελε να είναι ο πατέρας του στον γάμο του και να δει το παιδί του. Έχει κάνει τατουάζ την ημερομηνία που έχει πεθάνει ο μπαμπάς του, για αυτό έκλαψε πιο πολύ. Έγινε πολύ γρηγορά, σε λιγότερο από 6 μήνες».