Survivor 5 - highlights 9/2: Η διπλή αποχώρηση, ο τραυματισμός και τα κλάματα

Αναλυτικά όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - highlights 9/2: Η διπλή αποχώρηση, ο τραυματισμός και τα κλάματα

Συγκλονιστικό ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5, καθώς όπως είδαμε η αποχώρηση ήταν διπλή, λίγο μετά αφού η Ασημίνα τραυματίστηκε σοβαρά και η Βρισηίδα πήγε στο νοσοκομείο.

Τα 9/2 highlights του Survivor 5

Ξέσπασε κατά του Σοϊλέδη ο Ανδρέας - «Βγαίνει και λέει ότι...»

Με γκρίνιες ξεκίνησε το επεισόδιο μιας και ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, δεν έκρυψε την ενόχλησή του με τη συμπεριφορά των Διάσημων και συγκεκριμένα του Άρη Σοϊλέδη και της Μυριέλλας Κουρεντή.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης στο (8/2) αγώνισμα ειρωνεύτηκε τον Ανδρέα για το υποκοριστικό που του έχει βγάλει η ομάδα του.

Το... κερασάκι στην τούρτα ήταν η ατάκα της Μυριέλλας για το φαγητό και για τους Διάσημους που πεινάνε επειδή έχει ανοίξει το στομάχι τους από το πολύ φαγητό.

Οι Μαχητές «επιτέθηκαν» στη Μυριέλλα - Ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν μόνο ο Ανδρέας Ματθαιακάκης αυτός που παραπονέθηκε για την ατάκα της Μυριέλλας Κουρεντή για το φαγητό. Η ομάδα των Μαχητών «επιτέθηκε» στην ηθοποιό μπροστά στον Γιώργο Λιανό.

«Ένιωσα χτες ότι πατήθηκα σαν αποτσίγαρο όταν βγήκε και άρχισε να λέει ότι και ότι εμείς πεινάμε και ότι η όρεξη ανοίγει τρώγοντας. Είμαι νευριασμένος, εγώ τσιγκλίστηκα», είπε ο Σάββας, ενώ ο Κατσαούνης συμπλήρωσε: «Ή μάλλον μας κάνει πλάκα ή μας δουλεύει ψιλό γαζί. Άσε τις πονηράδες σε εμένα».

Η Μυριέλλα πήγε να δικαιολογηθεί αλλά δεν πρόλαβε, ενώ η Ευρυδίκη ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους της από την ομάδα των Μαχητών.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Βρισηίδα Ανδριώτου - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Βρισηίδα Ανδριώτου χρειάστηκε να διακομισθεί εσπευσμένα στην κλινική.

Ο παρουσιαστής δεν εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με την παίκτρια των Διάσημων και αρκέστηκε στο να πει πως αισθάνθηκε μία αδιαθεσία.

«Πριν ξεκινήσουμε να πούμε πως η Βρισηίδα έχει μεταφερθεί στην κλινική γιατί ένιωσε μια αδιαθεσία χθες», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Σοκαριστικός τραυματισμός για την Ασημίνα - «Πάγωσαν» όλοι μόλις την είδαν

To αγώνισμα του Survivor 5 περιλαμβάνει έναν εξαιρετικά απαιτητικό στίβο μάχης, ο οποίος όπως φαίνεται κατάφερε να μετρήσει το πρώτο «θύμα» του. Ο λόγος φυσικά για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά μετά από ένα άλμα της.

Συγκεκριμένα, η Ασημίνα, η οποία έχει εξηγήσει πως δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά με το υγρό στοιχείο, προσπάθησε να βουτήξει στο νερό ωστόσο δεν υπολόγισε το βάθος και έτσι τραυμάτισε το γόνατό της.

Αμέσως μπήκαν οι γιατροί προκειμένου να διαπιστώσουν τι συνέβη, ενώ λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιανός εξήγησε πως δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό ωστόσο για προληπτικούς λόγους θα μείνει εκτός αγωνίσματος, μέχρι να διαπιστωθεί ακριβώς τι έχει.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Σειρά πήραν τα αγόρια, με τους άνδρες των Μαχητών να είναι γενικά ανώτεροι πέραν ορισμένων «εκλάμψεων» των Διασήμων, που όμως και πάλι έμοιαζαν απειλητικές. Τελικά, ωστόσο, το 1-1 ήταν γεγονός και όλα θα κρίνονταν σε έναν αγώνα «Best out of three», διαλέγοντας κάθε ομάδα τον καλύτερο άνδρα και την καλύτερη γυναίκα παίκτρια.

Η Μυριέλλα άνοιξε το σκορ απέναντι στη Σοφιάννα, αλλά ο Ανδρέας ισοφάρισε τελευταία στιγμή απέναντι στον Άρη Σοϊλέδη, για να πάμε σε flag race. Εκεί, οι Διάσημοι έκαναν την κίνηση ματ, διαλέγοντας τη Μυριέλλα για τον τελικό στόχο κι εκείνη «ξέρανε» τον Ανδρέα, δίνοντας την νίκη στην ομάδα της.

Ξέσπασαν σε κλάματα οι Μαχητές μετά την ήττα - «Δεν ξέρω τι θα απογίνουμε...»

Αμέσως μόλις τελείωσε ο αγώνας οι περισσότεροι παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ η Ασημίνα, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια του αγωνίσματος, ξεκαθάρισε πως η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο και δεν ξέρει πόσο μπορούν να αντέξουν ακόμα οι Μαχητές.

Διπλή αποχώρηση στην ομάδα των Διάσημων - Με κλάματα και οι δύο ομάδες

Η απόφαση του τηλεοπτικού κοινού έφερε δάκρυα στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor 5, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να είναι εκείνος, που φεύγει τελικά από το ριάλιτι επιβίωσης, και τις αντιδράσεις να δείχνουν πως έχει την εκτίμηση όλων, για να αποχωρήσει αμέσως μετά όμως και η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Το συμβούλιο χαρακτηρίστηκε από αρκετή ένταση, καθώς μπορεί οι Μαχητές να έλεγαν πως έχουν λιμοκτονήσει εξαιτίας του γεγονότος, ότι δεν κερδίζουν εδώ και πολλές μέρες στα έπαθλα φαγητού, αλλά οι Διάσημοι δε... μάσησαν από τα παράπονά τους.