Survivor 5: Ενοχλημένη η Στεφανία Γκουρνέλου - «Δεν θέλω να μιλάω για τον Λάμπρο»

Το σχόλιο της συντρόφου του μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Ενοχλημένη η Στεφανία Γκουρνέλου - «Δεν θέλω να μιλάω για τον Λάμπρο»

Από το Survivor 5 αποχώρησε χθες το βράδυ 10/2 ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μιας και συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους. Η σύντροφός του, Στεφανία Γκουρνέλου, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 10/2 στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό, ωστόσο δεν προχώρησε σε κάποιο σχόλιο.

Η αναφορά της Στεφανίας στην αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα από το Survivor 5

«Δεν έχω λόγο να μιλάω. Δεν μπορώ να σου πω κάτι. Τι να σου πω για τον Λάμπρο;

Δεν θέλω να μιλάω για τον Λάμπρο. Δεν προσφέρω κάτι ούτε σε αυτόν ούτε σε εμένα, μιλώντας για τον Λάμπρο». Αναφορικά με το αν θα συναντηθούν στο αεροδρόμιο, απάντησε: «Θα δείξει».

Το μήνυμα της συντρόφου του στο Survivor 5

Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισαν οι Διάσημοι στο 1/2 επεισόδιο του Survivor 5, επιβεβαιώνοντας το spoiler που σας είχαμε δώσει από το πρωί. Οι παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται σε ένα δυνατό σερί νικών το τελευταίο διάστημα, άκουσαν ηχητικά μηνύματα από αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συντρόφους και δεν έλειψαν τα κλάματα και τα χαμόγελα.

Η σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα, Στεφανία έστειλε ένα όλο αγάπη φωνητικό στον αγαπημένο της αφιερώνοντας μάλιστα και ένα τραγούδι.

«Σ' αγαπάω», ακούσαμε να λέει η Στεφανία, η σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως έκανε ασκήσεις ορθοφωνίας για να μπορέσει να τραγουδήσει το σύνθημα της ομάδας των Διασήμων.