Survivor 5 Spoiler (12/2): Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει στο αγώνισμα επάθλου

Διάσημοι ή Μαχητές;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Spoiler (12/2): Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει στο αγώνισμα επάθλου

Το αυριανό (12/2) επεισόδιο του Survivor 5 είναι σίγουρο πως το περιμένουν πολλοί. Δεν είναι μόνο η πολυσυζητημένη άφιξη της Κάτιας Ταραμπάνκο αλλά και οι τρεις νέοι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης προκειμένου να ενισχύσουν τις δύο ομάδες (δείτε εδώ ποιοι είναι).

Τόσο οι Διάσημοι όσο και οι Μαχητές είναι «τσακισμένοι» από τα τελευταία γεγονότα. Από τη μία οι Διάσημοι αυτή την εβδομάδα αναγκάστηκαν να αποχαιρετήσουν όχι ένα αλλά δύο πρόσωπα από την ομάδα τους, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Αθηνά Ευμορφιάδη, η οποία αποχώρησε για να πάει στο παιδί της (δείτε εδώ το παρασκήνιο της αποχώρησής της).

Από την άλλη, οι Μαχητές έχουν ζοριστεί σημαντικά από τις συνεχόμενες ήττες και δεν μπορούν να διαχειριστούν την έλλειψη φαγητού, ενώ η ψυχολογία τους είναι στα τάρταρα, κάτι που φάνηκε αμέσως μετά την ήττα στο τελευταίο αγώνισμα (δείτε εδώ την αντίδρασή τους).

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, τα φώτα στο επεισόδιο του Σαββάτου πέφτουν πάνω στο αγώνισμα και στο πώς θα αντιδράσουν οι δύο ομάδες με την έλευση των νέων παικτών.

Η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα επάθλου στο Survivor 5 (12/2)

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να αποσπάσουμε από την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο, η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει και που θα ενισχυθεί σημαντικά από τους νέους παίκτες, είναι για ακόμα μία φορά, η ομάδα των Διάσημων.

Τόσο η Κάτια Ταραμπάνκο, όσο και οι δύο άνδρες που θα μπουν στους «Κόκκινους» θα ανεβάσουν σημαντικά το επίπεδο και τα πράγματα για τους Μαχητές θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολο.

Επειδή ωστόσο είναι πολύ νωρίς, μείνετε συντονισμένοι στο Youweekly.gr μέχρι αύριο, όταν και θα έχουμε το οριστικό spoiler για την ομάδα που θα κερδίσει το αγώνισμα επάθλου.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram