Survivor 5: «Υπήρξε ένα φλερτ...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα

«Μπαίνει ένα τεράστιο “Χ” και το λήγω εδώ...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Υπήρξε ένα φλερτ...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Με κλάματα αποχαιρέτησαν οι παίκτες τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Αθηνά Ευμορφιάδη που αποχώρησαν από το ριάλιτι επιβίωσης, στο επεισόδιο της Τετάρτης 9/2 μαζί, ο ένας από τις ψήφους του κοινού και ο άλλος οικειοθελώς.

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος που μας εξέπληξε με την αποχώρηση του από το Survivor 5, μίλησε στην κάμερα του «Όλα Γκουντ», το μεσημέρι του Σαββάτου 12/2, σε μια αποκλειστική συνέντευξη, για την πορεία του στο παιχνίδι και όλα όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες.

Οι πρώτες δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5

«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω μόλις επιστρέψω στην Αθήνα είναι να πάω στους γονείς μου, στη Στεφάνια και στην αδερφή μου. Στεναχωρήθηκα που έφυγα από το Survivor, αλλά είμαι γεμάτος και χωρίς απωθημένα γιατί το έζησα στο έπακρο.

Με την Βρισηίδα δεν έχω κάτι προσωπικό. Δεν ήμασταν πολύ κοντά και θεωρούσαν πως θα ψήφιζε την Αθηνά. Όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα γύρισε και μου είπε πως δεν ήθελε να φύγω. Της είπα να μην νιώθει βάρος, γιατί έτσι είναι το παιχνίδι, οπότε εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν είχε στο νου της κάτι υπόγειο.

Παγώσαμε όλοι με τα λόγια του Βαλάντη στο συμβούλιο. Δεν μπορώ να βρω λόγια να το περιγράψω. Βαλέ το χειρότερο πράγμα, τον χειρότερο άνθρωπο που μπορείς να σκεφτείς στη ζωή σου. Αυτό το πράγμα σκεφτήκαμε εκείνη τη στιγμή.

Είναι κάτι που δεν βρίσκω λόγια να πω, ειδικά για έναν άνθρωπο που έχει περάσει και ο ίδιος δύσκολα. Θέλω να ξεχάσω ότι υπήρξε και για αυτό το σκηνικό και για πολλά άλλα σκηνικά. Μπαίνει ένα τεράστιο “Χ” και το λήγω εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και πρόσθεσε για την αποκάλυψη που έκανε στο συμβούλιο του νησιού για την στρατηγική των μαχητών:

«Δεν σκέφτηκα στρατηγικά, σκέφτηκα λογικά. Της είπε να το πει για να αποκαλυφθεί στην υπόλοιπη μπλε ομάδα ότι αναμεσά τους έχουν δυο ανθρώπους που δεν θέλουν το καλό τους. Είναι λογική όχι στρατηγική».

Για την Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη δήλωσε: «Υπήρξε ένα φλερτ. Το είδατε όλοι. Δεν νομίζω πως το αρνήθηκε κανείς από τους δυο. Γιατί να βγω εγώ ως τρίτος παρατηρητής να πω πως δεν υπήρξε. Υπήρξε φλερτ και ήταν τελείως πλατωνικό. Εγώ ξέρω από τη Μυριέλλα πως ο Τζον είναι ο πιο κοντινός άνθρωπος μετά την οικογένειά της. Δεν μου διακρίβωσε το επίπεδο της σχέσης που έχουν. Κατάλαβα πως είναι κοντά εδώ και πολλά χρόνια. Εμένα με είδατε κοντά με την Μυριέλλα και τον Απόστολο».

Η αναφορά της Στεφανίας στην αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα από το Survivor 5

Από το Survivor 5 αποχώρησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μιας και συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους. Η σύντροφός του, Στεφανία Γκουρνέλου, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 10/2 στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό, ωστόσο δεν προχώρησε σε κάποιο σχόλιο.

«Δεν έχω λόγο να μιλάω. Δεν μπορώ να σου πω κάτι. Τι να σου πω για τον Λάμπρο;

Δεν θέλω να μιλάω για τον Λάμπρο. Δεν προσφέρω κάτι ούτε σε αυτόν ούτε σε εμένα, μιλώντας για τον Λάμπρο». Αναφορικά με το αν θα συναντηθούν στο αεροδρόμιο, απάντησε: «Θα δείξει».