Survivor 5: ''Κάγκελο'' οι Διάσημοι με την επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο στον Άγιο Δομήνικο

Τι είπαν μόλις την είδαν;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: ''Κάγκελο'' οι Διάσημοι με την επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο στον Άγιο Δομήνικο

Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε στο σημερινό 12/2 επεισόδιο του Survivor 5, μετά από ένα χρόνο απουσίας. Η παίκτρια, η οποία είχε αποχωρήσει για λόγους υγείας γύρισε και έκανε μια αρκετά εντυπωσιακή είσοδο, με τους Διάσημους να μην μπορούν να καταλάβουν αρχικά τι έβλεπαν.

Όταν κατάλαβαν τι έγινε ακριβώς ξετρελάθηκαν και έτρεξαν να αγκαλιάσουν την Κάτια, με την υποδοχή της να είναι αρκετά θερμή. Όπως δήλωσε και η ίδια, το κλίμα στη νέα της ομάδα είναι πολύ ευχάριστο κάτι που της έκανε αρκετή αντίδραση.

Η αντίδραση των Διασήμων στην επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor 5

«Παίκτρια;», ακούστηκε να λέει στην αρχή κάποιος από τους Διασήμους.

«Και με τι σκάφος ήρθε ρε παιδιά;», είπε ο Άρης Σοϊλέδης, με τον Απόστολο Ρουβά να αναφωνεί:

«Ρε παιδιά όντως τι είναι αυτό;»

«Εκεί που καθόμαστε και τα λέμε τι ωραία τι καλά, ακούμε μια φωνή νέος παίκτης νέος παίκτης...», είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μυριέλλας Κουρεντή μετά την αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα στο Survivor 5

Με κλάματα ξεκίνησε το σημερινό 12/2 επεισόδιο του Survivor 5, καθώς οι Διάσημοι έχασαν όχι έναν αλλά δύο παίκτες στον προηγούμενο επεισόδιο. Η Μυριέλλα Κουρεντή, μάλιστα, από την αρχή του επεισοδίου έκλαιγε με λυγμούς για την αποχώρηση του φίλου της Λάμπρου Κωνσταντάρα με τον οποίο ήταν μαζί στο ριάλιτι επιβίωσης από το πρώτο λεπτό.

«Το να ξυπνάω χωρίς τον Λάμπρο δίπλα μου είναι κάτι που δεν νομίζω να συνηθίσω εύκολα. Ήμασταν από την αρχή του παιχνιδιού μαζί.. Το πόσο εγκρατής ήταν σε όλα, το πόσο, το πως γέμιζε το στομαχάκι του ενώ άλλοι που είμαστε πολύ λιγότερα κιλά και παραπονιόμασταν ότι πεινούσαμε», είπε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα Κουρεντή.

Λίγο αργότερα η ίδια βρέθηκε στην παραλία με τον Άρη Σοϊλέδη και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, όπου και προσπάθησαν να την παρηγορήσουν.