Survivor 5: Η ''εισβολή'' των νέων παικτών και η κλήρωση που έφερε τα πάνω κάτω

Πώς μοιράστηκαν οι παίκτες στις νέες τους ομάδες;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η ''εισβολή'' των νέων παικτών και η κλήρωση που έφερε τα πάνω κάτω

Μπορεί στο σημερινό 12/2 επεισόδιο του Survivor 5 να είδαμε την επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο, όμως αυτή δεν ήταν η μοναδική έκπληξη που επιφύλασσε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες του ριάλιτι. Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα επάθλου φαγητού, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε σε Διάσημους και Μαχητές την είσοδο τριών ακόμα νέων παικτών.

Η ιδιαιτερότητα της εισόδου τους ήταν ότι δεν είχε προαποφασιστεί η ομάδα στην οποία θα ήταν μέλη, όμως μέσω τυχαίας κλήρωσης επιλέχθηκε τελικά ο τρόπος με τον οποίο μοιράστηκαν.

Πως μοιράστηκαν οι νέοι παίκτες στο Survivor 5

Πιο συγκεκριμένα, οι τρείς νέοι παίκτες είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Άγγελος Πούλης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Δύο από τους παίκτες πέρασαν στην κόκκινη ομάδα (Γιώργος και Τάκης), ενώ ένας πέρασε στην ομάδα των Μαχητών (Άγγελος).

Οι πρώτες δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο μετά την επιστροφή της στο Survivor 5

Μπορεί οι Διάσημοι να μην είναι και στα καλύτερά τους μετά την διπλή αποχώρηση που είχαν στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor 5, όμως όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, η επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο είναι γεγονός. Στο σημερινό 12/2 επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια που πέρασε ποτέ επέστρεψε πίσω στην παραλία του Άγιου Δομίνηκου πιο ανανεωμένη και έτοιμη από ποτέ.

Όλοι οι συμπαίκτες της έπαθαν σοκ μόλις την είδαν να καταφθάνει με την βάρκα της, αλλά δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για αυτή τη νέα προσθήκη ούτε λεπτό.

«Ένα Survivor εδώ γίνεται; Και γύρισα! Survivor 2022… γνώριμα τα μέρη, περίεργα τα συναισθήματα. Μου έλειψε, για να το πάμε και λίγο πιο σοβαρά καθώς ήταν ένας κύκλος που δεν έκλεισε. Χαίρομαι που είμαι πάλι πίσω. Survivor ΄21… Είχε ανοίξει ένας κύκλος πέρυσι όπου κράτησε μόνο τρεις εβδομάδες. Λόγω υγείας και μαζί με τους γιατρούς με έστειλαν ουσιαστικά πακετάκι σπίτι μου», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο.