Survivor 5: ''Μετωπική'' μεταξύ Ασημίνας και Μαίης - «Μίλα πολιτισμένα...»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: ''Μετωπική'' μεταξύ Ασημίνας και Μαίης - «Μίλα πολιτισμένα...»

Λίγο μετά την δυσαρέσκεια που εξέφρασε στους συμπαίκτες του ο Ανδρέας Ματθαιακάκης στο σημερινό 12/2 επεισόδιο του Survivor 5, μια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Μαίη Εμμανουηλίδου.

Πιο συγκεκριμένα η πρώτη θέλησε να συζητήσει το σχόλιο του Σπύρου Μαρτίκα στον Σάββα Κάλφα κατά τη διάρκεια του προηγούμενου αγώνα, όταν όμως η Μαίη αποφάσισε να πει τη δική της άποψη, κάτι που εξόργισε την αθλήτρια του ποδοσφαίρου.

Η ένταση ανάμεσα σε Μαίη και Ασημίνα στο Survivor 5

«Εκείνη την ώρα πετάχτηκε η Μαίη ενώ δεν είχε λόγο να μπει στη συζήτηση, εγώ ρώτησα κάτι ευθέως τον Σπύρο σε μια συγκεκριμένη φάση», είπε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Λίγο αργότερα στην συζήτηση που είχαν οι Μαχητές γύρω από τη φωτιά η Μαίη είπε:

«Μίλα πολιτισμένα», ενώ λίγο αργότερα είπε ότι δεν αφήνει ποτέ κανέναν να ολοκληρώσει.

«Δεν με έχει βγάλει εκτός εαυτού κανείς σε αυτό το παιχνίδι», αντιμίλησε η Ασημίνα με την ένταση να συνεχίζεται για αρκετή ώρα.

Ο τσακωμός Κάτιας - Ασημίνας στο Survivor 5

Μπορεί εμείς απόψε Σάββατο 12/2 να δούμε την είσοδο της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor 5, ωστόσο, το μοντέλο έχει μπει ουσιαστικά στο παιχνίδι εδώ και περίπου πέντε ημέρες. Οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν θα γνωριστούν σήμερα οι παίκτες μαζί της, αφού ήδη έχουν γνωριστεί και πιο συγκεκριμένα... παραγνωριστεί.

Μπορεί να δούμε στην αρχή τους Διάσημους να χαίρονται με την είσοδο της Κάτιας, αφού είναι μια δυνατή αγωνιστικά παίκτρια όπως είδαμε δει και πέρσι (να θυμίσουμε πως είχε αποχωρήσει λόγω υγείας), όμως οι πρώτες γκρίνιες και οι... τσακωμοί δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους μέσα στα επόμενα επεισόδια.

Πρώτη που θα αντιδράσει είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κάτι όμως που δεν θα δείξει μπροστά στις κάμερες σύντομα τουλάχιστον και γνωρίζουμε τον λόγο.

Στο φετινό Survivor όμως η Κάτια θα δημιουργήσει και έχθρες. Ειδικά οι παίκτριες της αντίπαλης ομάδας, αυτής των Μαχητών θα την πάρουν με κακό μάτι, παρόλο που αρχικά θα ενθουσιαστούν που την γνωρίζουν από κοντά. Φοβούνται τόσο μην τους "φάει" την δημοσιότητα, αλλά και μην τους κερδίζει συνεχώς στους στίβους μάχης.

Με την παίκτρια όμως που η Ταραμπάνκο θα έρθει σε περισσότερη κόντρα είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία μέχρι στιγμής είναι η πιο δυνατή αγωνιστικά παίκτρια των γυναικών. Νιώθει πως θα χάσει την πρώτη θέση για αυτό και όταν θα χάνει στα αγωνίσματα θα δούμε να εξοργίζεται.

Όπως πηγές μας, μας πληροφόρησαν, ήδη τα "μαχαίρια" έχουν βγει και οι πρώτοι καβγάδες έχουν ξεκινήσει. Μην μιλήσω για τα άγρια βλέμματα που ρίχνει η Ασημίνα στην Κάτια από τους πάγκους, όπως χαρακτηριστικά μας ανέφεραν.

Η έκρηξη λοιπόν θα έρθει σύντομα και θα δούμε τις δυο αντιπάλους να τσακώνονται και μάλιστα η Ασημίνα λόγω της πίεσης που δέχεται λόγω των άσχημων συνθηκών, των γυναικολογικών και της πείνας, να ξεσπάσει σε κλάματα.