Survivor 5: Η πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς Ευμορφιάδη μετά την αποχώρηση της

«Έψαχνα να βρω μια σημαντική νίκη μου να σας αφιερώσω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Η πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς Ευμορφιάδη μετά την αποχώρηση της

Στην Ελλάδα επιστρέφει η Αθηνά Ευμορφιάδη μετά την οικειοθελή αποχώρηση της από το Survivor 5 (δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας) και λίγη ώρα πριν πατήσει πάτρια εδάφη, θέλησε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώην παίκτρια των Διάσημων, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο έγραψε τα συναισθήματα της και το συνόδευσε με βίντεο από την τελευταία της νίκη στο έπαθλο επικοινωνίας.

Η ανάρτηση της Αθηνάς μετά το Survivor 5

«Σε λίγες ώρες ξανά στα πάτρια εδάφη! Έψαχνα να βρω μια σημαντική νίκη μου να σας αφιερώσω. Όλες ήταν σημαντικές, αλλά σαν αυτή που μέχρι το τέλος πάλευα να δω μια φωτογραφία της κόρης μου, για μένα είχε την μεγαλύτερη αξία. Αυτά που ένιωσα σε αυτόν τον αγώνα θα μου μείνουν αξέχαστα. Θύμωσα έκλαψα πείσμωσα και τα κατάφερα! Σε όσους με στήριξαν μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ και μια αφιερωμένη σημαντική μου νίκη προς όλους εσάς που πιστέψατε σε εμένα, ακόμα και όταν εγώ πάλευα με τα συναισθήματά μου.

Το πιο σκληρό παιχνίδι στην ζωή μου το έπαιξα μέσα σε δυο μήνες.. μάλλον το παιχνίδι αυτό έπαιξε μαζί μου.. ευτυχώς η τρέλα που έχω κρατήθηκε καλά μέσα μου. Ευτυχώς που πήγα προσγειωμένη σε αυτό το σκληρό παιχνίδι με την ζωή μου φτιαγμένη με πολύ κόπο και αγάπη εκεί έξω, όποτε δεν με άγγιξε τίποτα, παρά μόνο η αγάπη και η έλλειψη των ανθρώπων που στερούμαι καθημερινά λόγω σκληρής δουλειάς. Αυτά από εμένα.

Το μεσημέρι επιτέλους στους δικούς μου ανθρώπους! Ένα όμορφο σκληρό ταξίδι έφτασε στο τέλος του με το κεφάλι μου ψηλά, χωρίς να με αγγίζουν τα απάνθρωπα λόγια σας. Αυτοί είμαστε σαν λαός δυστυχώς… τα φιλιά μου και την αγάπη μου σε όλους!!! Ποτεεεε ποτέ ποτέ ποτέ… άαααμπλαλοι!!!».

Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της μετά το Survivor 5

«Εγώ στην αρχή μπήκα πολύ φουριόζα. Ξαφνικά άρχισα να έχω ένα άγχος πολύ περίεργο. Είχα άγχος για τη σωματική μου υγεία, γιατί ακόμη είμαι ενεργή αθλήτρια και φοβόμουν μην τραυματιστώ. Νευρίαζα με τις ήττες μου. Είχαμε καταλάβει πως ο Βαλάντης ήταν ένα ιδιαίτερο άτομο. Ήμουν συνεχώς δίπλα του να τον ηρεμώ και ο Βαλάντης τον εκμεταλλεύονταν.

Όταν έγινε το σκηνικό με την Ευρυδίκη για μένα ο Βαλάντης τελείωσε. Μίλησε σε μια γυναίκα που έχει περάσει ένα πολύ άσχημο συμβάν στη ζωή της. Που το έχω ζήσει και εγώ αυτό το συμβάν. Το προηγούμενο βράδυ το συζητούσαμε στη φωτιά με την Ευρυδίκη.

Το έχω περάσει δυο φορές εγώ αυτό που συνέβη στην Ευρυδίκη. Και ξαφνικά το επόμενο βράδυ να λες “καλά να πάθεις, σου άξιζε και δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος και έπρεπε να μας έχει χαιρετήσει”. Αυτά τα πράγματα δε λέγονται. Είναι η πρώτη φορά που μίλησα ανοιχτά γι’ αυτό και γι΄αυτό δέσαμε πολύ με την Ευρυδίκη.

Ήταν η πρώτη φορά που μίλησα σε άνθρωπο που δε γνωρίζω. Εγώ ευτυχώς αν δεν το προλάβαινα θα είχα φύγει τώρα από τη ζωή. Δεν ήταν μια φορά, ήταν δυο φορές που πάλεψα με αυτό το πράγμα».