Survivor 5: Η είσοδος του Σάκη Αρσενίου - Άναυδοι οι παίκτες

Ποια ήταν η πρώτη τους αντίδραση;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η είσοδος του Σάκη Αρσενίου - Άναυδοι οι παίκτες

Δεν έχουν τέλος οι εκπλήξεις στο Survivor 5, καθώς στο σημερινό 13/2 επεισόδιο του ριάλιτι, ο Γιώργος Λιανός είχε μια ακόμα έκπληξη για τους παίκτες. Πιο συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την είσοδο ενός νέου παίκτη, την εισβολή του οποίου σας είχαμε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό. Ο λόγος για τον Σάκη Αρσενίου, τον οποίο περιμέναμε να μπει στο χθεσινό επεισόδιο του παιχνιδιού.

Οι ανατροπές στο Survivor 5 δεν έχουν τέλος καθώς εδώ στο παιχνίδι έχουν μπει τέσσερεις καινούριοι παίκτες συνολικά. Οι παίκτες βλέποντας τον Σάκη Αρσενίου άρχισαν να ζητωκραυγάζουν και να χειροκροτάνε, ενώ, μάλιστα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως γνωρίζει αρκετούς από αυτούς.

Η είσοδος του Σάκη Αρσενίου στο Survivor 5

Ποιος είναι ο Σάκης Αρσενίου

Ο Σάκης Αρσενίου γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 1987 στην Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Αρχικά ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, ενώ αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι, όταν σε μια οντισιόν ανακάλυψαν την εξαιρετική του φωνή. Έτσι, δεν άργησε να κάνει την εμφανιστεί του σε μικρά νυχτερινά κέντρα και πίστες της συμπρωτεύουσας, αλλά και ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας.

Το 2007, σε ηλικία 20 ετών, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να κατηφορίσει για πρώτη φορά προς Αθήνα μεριά. Εκεί, έκλεισε αμέσως συμφωνία με το Caramela, όπου ξεκίνησε να τραγουδά.

Ο ενθουσιασμός και η ζωντάνια που τον διακατέχει πάνω στην πίστα, κάνουν τον Σάκη Αρσενίου να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή. Η σεζόν 2008-2009 θα τον βρει και πάλι στο μαγαζί της λεωφόρου Συγγρού .

To 2015 Ξεκινά μια νέα περίοδος με ολοκαίνουριο single που του εμπιστεύτηκαν ο Βασίλης Καρράς με τον Γβριήλ Γαβριήλογλου με τίτλο “Μια πληγή”. Από αρχές Μαρτίου εμφανίζεται στο πλευρό του Σταματη Γονιδη στο FRANGELICO. Ένα ολοκαίνουριο single ξεκινάει στα ραδιόφωνα με τίτλο “Αδειοι αναπτήρες” και αυτό με την υπογραφή του Βασίλη Καρρά με του Γαβριήλ Γαβριήλογλου .