Survivor 5: Πιάστηκαν στα χέρια Βρισηίδα και Ναυσικά - «Μαζέψτε την»

Το σχόλιο που πυροδότησε την έκρηξη

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Πιάστηκαν στα χέρια Βρισηίδα και Ναυσικά - «Μαζέψτε την»

Έπαθλο φαγητού έχει το αποψινό 13/2 επεισόδιο του Survivor 5, με Μαχητές και Διάσημους να παλεύουν όχι μόνο για να κερδίσουν την τροφή αλλά και να προστατέψουν τις ομάδες τους. Λίγο μετά τον αγώνα της Βρισηίδας Ανδριώτου, ξέσπασε ένας άγριος καβγάς ανάμεσα σε εκείνη και τη Ναυσικά Παναγιωτασκοπούλου, αφού εκείνη έφερε μια ήττα.

Τότε η Ναυσικά Παναγιωτασκοπούλου, που δεν έχει χαρεί καθόλου με την είσοδο της νέας παίκτριας των Διασήμων, της είπε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί κάθε φορά που χάνει να της φταίει ο πάγκος, με αποτέλεσμα η Βρισηίδα να εξοργιστεί. Οι δυο τους άρχισαν να λογομαχούν αρκετή ώρα με τις φωνές να καλύπτουν όλο τον στίβο μάχης, ενώ στην μέση μπήκε και η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα.

Ο τσακωμός της Βρισηίδας με την Ναυσικά στο Survivor 5

Το μαλλιοτράβηγμα της Κάτιας με την Ναυσικά στο Survivor 5

Τι και αν η Κάτια Ταραμπάνκο μόλις μπήκε στο Survivor 5 και δεν έχουμε δει ακόμα το πρώτο επεισόδιο, είχε και τον πρώτο άγριο καυγά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες επιβεβαίωσε και η εκπομπή "Love It" του ΣΚΑΙ, η Κάτια Ταραμπάνκο από την πρώτη κιόλας μέρα της στο νησί θα έχει και τις πρώτες αντιπάθειες. Μπορεί αρχικά ο ενθουσιασμός των παικτών να είναι μεγάλος για την άφιξη μιας νέας δυνατής παίκτριας στην ομάδα τους αλλά αυτό δεν θα αρέσει σ' όλους!

Η Κάτια Ταραμπάνκο θα έρθει με το "καλημέρα" σε σύγκρουση με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με τις δύο κοπέλες να φαίνεται πως έχουν... προηγούμενα από το παρελθόν τους στην Ελλάδα, αφού δεν είναι και άγνωστες! Τι θα συμβεί ακριβώς;

Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr