Survivor 5: Ο Ανδρέας ξεμπρόστιασε τη Σοφιάννα - «Ήρθε μετά το συμβούλιο και μου είπε...»

Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφιάννα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Ανδρέας ξεμπρόστιασε τη Σοφιάννα - «Ήρθε μετά το συμβούλιο και μου είπε...»

O Ανδρέας ήταν ο παίκτης που βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση στο χθεσινό (13/2) επεισόδιο του Survivor 5 από την ομάδα των Μαχητών. Ο ίδιος θεώρησε πως η κίνηση αυτή ήταν στρατηγική και ήρθε από τα κορίτσια της ομάδας.

Μάλιστα ζήτησε τον λόγο από τους συμπαίκτες του, καθώς οι Μαχητές βρίσκονται σε πολύ άσχημο σημείο με τις ήττες και χρειάζονται τους καλούς αγωνιστικά παίκτες προκειμένου να προχωρήσουν.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν στην επιστροφή του στο νησί, η Σοφιάννα τον πλησίασε και του αποκάλυψε πως αισθάνεται μετανιωμένη για όσα έγιναν, ενώ ο ίδιος τη χαρακτήρισε πονηρή. Η Σοφιάννα από τη μεριά της ξέσπασε σε κλάματα με το όλο σκηνικό καθώς δεν της άρεσε ο τρόπος με τον οποίο της μίλησε ο Ανδρέας.

Τα σχόλια του Ανδρέα για τη Σοφιάννα στο Survivor 5

Ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τα πράγματα έφτιαξαν αρκετά για την ομάδα των Διάσημων! Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έγραψα πως προτεινόμενος προς αποχώρηση ήταν κάποιος Κόκκινος. Οι Μπλε έχουν πέσει πολύ και πεινάνε κιόλας. Είδατε τελικά που στο Survivor όλα μπορούν να αλλάξουν από το ένα λεπτό στο άλλο;

Εδώ και λίγο καιρό οι Μπλε έχουν κάνει την μια ήττα μετά την άλλη. Δεν έχουν φάει, γι' αυτό μπήκε φαγητό στις ασυλίες μπας και αλλά...που;

Κι αυτή την εβδομάδα μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί σερί νίκες από τους Κόκκινους. Στο χθεσινό 13/2 επεισόδιο μάλιστα είχαμε την πρώτη ασυλία που όπως πολύ σωστά σας είχαμε αποκαλύψει στο Youweekly.gr από πολύ νωρίς οι Διάσημοι την πήραν.

Αποτέλεσμα αυτού, μπλε να παίξουν για ατομική, την οποία κέρδισε ο Σάββας...

...και στο συμβούλιο να ρίξουν στον τάκο τον Ανδρέα.

Σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ποια ομάδα κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία (δείτε εδώ) οπότε το μόνο που μένει είναι να σας δώσουμε τα ονόματα των υπόλοιπων υποψήφιων προς αποχώρηση!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο Σάββας που έχει την ατομική ασυλία θα ρίξει στον τάκο την Πελαγία ενώ η ομάδα από ψηφοφορία θα βγάλει τον Μαρτίκα... Άρα τρεις υποψήφιοι γι' αυτή την εβδομάδα: Ανδρέας, Πελαγία και Σπύρος...

Εδώ θα είμαστε να σας δώσουμε και το όνομα αυτού που τελικά θα φύγει... Μετράτε αντίστροφα...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils