Survivor 5: Ο απίστευτος τραυματισμός του Τάκη Καραγκούνια - Αποχώρησε από τον στίβο μάχης

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο απίστευτος τραυματισμός του Τάκη Καραγκούνια - Αποχώρησε από τον στίβο μάχης

Για την δεύτερη ασυλία παλεύουν απόψε 14/2 Μαχητές και Διάσημοι, στο Survivor 5 (Δείτε εδώ την ομάδα που κερδίζει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας). Το αγώνισμα είναι δύσκολο και απαιτεί αρκετή συγκέντρωση αλλά και ισορροπία κάτι το οποίο δεν είχε προβλέψει και πολύ, όπως φάνηκε, ο Τάκης Καραγκούνιας, ο νέος παίκτης της κόκκινης ομάδας.

Καθώς αγωνιζόταν, λοιπόν, εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα, σε ένα αγώνισμα που σε εμάς τους τηλεθεατές είναι αρκετά γνώριμο, σε μία λάθος κίνηση, παραπάτησε και έπεσε από την δοκό ισορροπίας χτυπώντας πολύ άσχημα το χέρι του.

Ο Τάκης Καραγκούνιας βγήκε αμέσως από τον στίβο μάχης αφού το χέρι του είχε σχεδόν παραμορφωθεί από την τριβή που είχε με το ξύλινο δοκάρι και μεταφέρθηκε στο ιατρικό προσωπικό για να λάβει την απαραίτητη φροντίδα. Οι διάσημοι, μάλιστα, για λίγο ξέσπασαν εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα, καθώς τον έσπρωξε όπως είπαν, όμως ο τραυματισμός έγινε εκτός αγώνα και έτσι δεν συνεχίστηκε η ένταση ανάμεσα στις ομάδες.

Ο τραυματισμός του Τάκη Καραγκούνια στο Survivor 5

Η άφιξη του νέου Μαχητή Τάκη Καραγκούνια

Την είσοδό της στο ριάλιτι επιβίωσης αρχικά έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο, όπως είδαμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, κάτι που ανυπομονούσαν εδώ και καιρό οι τηλεθεατές. Εκτός από το μοντέλο όμως, πρόκειται να εισβάλλει στην ομάδα των Μπλε και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Είναι 48 ετών και έχει υπηρετήσει ως βατραχάνθρωπος στο Ναυτικό. Μετά την αποστρατεία του ξεκίνησε να εργάζεται ως μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία και είναι αδερφός ιερέα.

«Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας πολύ δυναμικός άνθρωπος. Είναι 48 ετών, έχει υπηρετήσει ως βατραχάνθρωπος του πολεμικού ναυτικού. Μετά την αποστρατεία του ξεκίνησε να εργάζεται ως μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία. Υπάρχει και μια ιστορία, όπου στην Ερυθρά Θάλασσα έμεινε 25 μέρες μόνο με μια χούφτα ρύζι. Έχει φάει κονσέρβες σκύλου στην Υεμένη για να επιβιώσει και έχει μείνει τρεις μέρες εντελώς νηστικός μόνο με νερό στη Σομαλία. Έχει ασχοληθεί και με την πυγμαχία και έχει στεφθεί εφτά φορές πρωταθλητής και υπήρξε και μέλος της εθνικής ομάδας», είπε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.