Survivor 5: Η Κάτια Ταραμπάνκο ''σπάει'' τη σιωπή της για το κλέψιμό της - «Η παραγωγή είναι έξυπνη...»

Απαντάει ένα χρόνο μετά!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η Κάτια Ταραμπάνκο ''σπάει'' τη σιωπή της για το κλέψιμό της  - «Η παραγωγή είναι έξυπνη...»

Μετά τον έντονο τσακωμό που είχε η Κάτια Ταραμπάνκο με τον Σπύρο Μαρτίκα στο συμβούλιο του νησιού, η παίκτρια στην έναρξη του αποψινού 15/2 επεισοδίου του Survivor 5 θέλησε να αναφερθεί για πρώτη φορά στο αντίστοιχο περιστατικό που της είχε συμβεί στον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης όταν είχε κατηγορηθεί ότι έχει κλέψει λάδι και ρύζι κρυφά από τους συμπαίκτες της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο απέφυγε τα ''βέλη'' του Μαρτίκα, ο οποίος την χαρακτήρισε κλέφτρα ανοιχτά όταν του δόθηκε η ευκαιρία να πει την άποψή του και δήλωσε πως ο λόγος για τον οποίο υποστήριξε την παίκτρια των Μαχητών ακριβώς γιατί είδε τον εαυτό της στη θέση της.

Το ξεκαθάρισμα της Κάτιας Ταραμπάνκο για την ''κλεψιά'' της στο Survivor

«Ήταν σαν να έβλεπα το δικό μου το Survivor, την δική μου την φουρνιά. Άρχισε να με πιάνει ένα πολύ περίεργο συναίσθημα, καταπίεσης, πνιγμού, θυμού απογοήτευσης», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο και πρόσθεσε:

«Επειδή υπήρχαν οι φημολογίες ότι θα μπω στο Survivor, υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι άθελά τους θεωρώ σχολιάζανε: “Μπαίνει η κλέφτρα στο Survivor. Προσέξτε, θα κλέψει το ρύζι, το λάδι”. Αρχικά χαίρομαι μέσα σε τεράστια εισαγωγικά που μου δίνεται μια ευκαιρία να κλείσω τον συγκεκριμένο κύκλο του Survivor».

«Δεν είχα καμία σχέση με κανένα λάδι, δεν βρέθηκε στην δικιά μου κατοχή, ούτε αφότου έφυγα, ούτε στον χώρο που έμενα μέσα στην καλύβα, δεν βρέθηκε κανένα λάδι. Το ρύζι το βρήκα, δεν ακούμπησα ποτέ, δεν έβαλα ποτέ χέρι στις προμήθειες των συμπαικτών μου, όσο και να μην τους συμπαθούσα, όσο και να μην μου άρεσαν», συνέχισε η παίκτρια των διασήμων και κατέληξε:

«Αν ήμουν κλέφτρα, η παραγωγή είναι έξυπνη, δεν θα με άφηνε να μπω».

Το σχόλιο του Γιώργου Λάγιου για την Κάτια Ταραμπάνκο

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης (15/2) ο Γιώργος Λάγιος, ο πρώην σύντοφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πόσα χρήματα πήρε το μοντέλο για να επιστρέψει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί αστρονομικά ποσά για την Κάτια, ενώ φήμες τη θέλουν να έχει κάνει ειδική συμφωνία με τον Ατζούν για το φαγητό.

«Με 10 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, φαντάζομαι είναι ένα κίνητρο που πολύ λίγοι άνθρωποι λένε όχι σε κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι ότι για να βγάλει κάποιος αυτά τα χρήματα πρέπει να δώσει ένα show. Τώρα, το τι θα δούμε μέσα από αυτό και ποιο είναι το τίμημα για να βγουν αυτά τα χρήματα, σημαίνει ότι θα θυσιάσουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας. Μέσα σε αυτά τα παιχνίδια επιβίωσης βγαίνουν οι φοβίες μας, οι ανασφάλειές μας, κομμάτια του εαυτού μας που δεν έχουμε δουλέψει αρκετά. Αν ο κόσμος ψηφίζει με βάση ποιος κάνει show, φαντάζομαι ότι η Κάτια Ταραμπάνκο θα πάει μακριά», είπε χαρακτηριστικά.