Survivor 5 spoiler 16/2: ΑΜΟΚ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε

Θα σπάσει άραγε το σερί των Κόκκινων;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 16/2: ΑΜΟΚ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε

Σας έχουμε πει από νωρίς το πρωί της Τρίτης ποιος παίκτης θα αποχωρήσει απόψε 16/2 από το Survivor (δείτε εδώ) οπότε το μόνο που μένει είναι να σας δώσουμε το spoil για την ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει τον αγώνα!

Έπαθλο φαγητού σήμερα και οι Μαχητές το έχουν ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Δεν θυμάμαι πότε έφαγαν τελευταία φορά. Θα πάθουν τίποτα με τόσες σερί ήττες. Δεν πήραν ανάσα αυτή την εβδομάδα. Τα έχασα όλα: και φαγητό και ασυλία και επικοινωνία. Σήμερα το βράδυ είναι η ευκαιρία τους.

Διάσημοι ή μαχητές απόψε στο Survivor;

Η αλήθεια είναι πως η ψυχολογία της ομάδας γενικά δεν είναι καθόλου καλή. Τα πηγαδάκια που έχουν δημιουργηθεί σε συνδυασμό με τις εντάσεις δεν φέρουν καθόλου καλά αποτελέσματα στο γενικό σύνολο της ομάδας.

Η πείνα τους τους έχει κυριεύσει και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των αγωνισμάτων.. Ποιος θα ξεχάσει το ξέσπασμα της Ασημίνας που φώναζε "πεινάω";.

Τέλος πάντων, για να μην μακρηγορώ απόψε ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ θα φάνε οι Μπλε! Δεν είναι ότι είμαι με κάποια συγκεκριμένη ομάδα, ούτε καν, αλλά θα γλιτώσουν το νοσοκομείο. Τόσες μέρες αφάγωτοι τους λυπάται η ψυχή μου... Μαχητές, λοιπόν, απόψε! Έτσι ξέρω - μέχρι στιγμής, ώρα 08:32 το πρωί -, έτσι σας λέω! Αν αλλάξει κάτι θα επανέλθω με update, αν και δεν νομίζω...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils