Survivor 5 spoiler 19/2: 100% επιβεβαιωμένο! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού

Διάσημοι ή μαχητές

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 19/2: 100% επιβεβαιωμένο! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού

Η προηγούμενη εβδομάδα θα μπορούσε να πει κανείς πως έκλεισε δίνοντας ανάσα στους Μαχητές που πραγματικά δεν θυμάμαι από πότε είχαν να φάνε! Η Τετάρτη, ημέρα αποχώρησης για τους Survivors, μπορεί να αφαίρεσε από τους Μπλε έναν συμπαίκτη τους αφού αποχώρησε η Πελαγία αλλά τους έδωσε και κάτι σημαντικό: Φαγητό!

Η νέα εβδομάδα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ θα ξεκινήσει το Σάββατο 19/2 με τους Μαχητές και τους Διάσημους να έρχονται αντιμέτωποι για ακόμη μια φορά με έπαθλο το φαγητό, ξανά!

Διάσημοι ή Μαχητές στο Survivor;

Σύμφωνα με το trailer (δείτε το εδώ) που έχει κυκλοφορήσει αρκετά 24ωρα θα γίνει - κλασσικά - χαμός μεταξύ της Ασημίνας και του Σπύρου και όχι μόνο! Αλλά πάμε τώρα στα δικά μας...

Σας το γράψαμε κι εχθές αν και δεν ήταν 100% επιβεβαιωμένο! Ξέρετε πως κάνουμε καθημερινά το καλύτερο δυνατό που μπορούμε και καταφέρνουμε να έχουμε πάντα πρώτοι τα αποτελέσματα των αγώνων και τον ψηφοφοριών μόνο και μόνο επειδή μας στηρίζετε και μας εμπιστεύεστε χρόνια τώρα στο κομμάτι αυτό!

Επικοινωνούμε συνεχώς με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο και πριν από λίγα λεπτά που τον κάλεσα μου το επιβεβαίωσε: "Έφη Μαχητές, στο είπα κι εχθές! Μη με ξαναπάρεις αν αλλάξει κάτι θα σε πάρω εγώ".

Αυτό μου είπε αυτό σας δίνω! Οι Μπλε πήραν φόρα από την προηγούμενη νίκη τους και πρόκειται να μπουν στον στίβο μάχης πολύ δυναμικά! Θα φάνε ξανά, θα ανέβει περισσότερο αντοχή και αυτοπεποίθηση! Λέτε να γυρίσει ο τροχός;

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils