Survivor 5 - αποκλειστική "βόμβα": Επιστρέφουν ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η...

Πότε και γιατί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - αποκλειστική

Δύο μήνες ζωής μετράει σχεδόν το Survivor 5 με τα νούμερα τηλεθέασης να κρίνονται άκρως ικανοποιητικά για τον Ατζούν αλλά και τον ΣΚΑΙ!

Η παραγωγή του Survivor βαδίζει σε βήματα του προηγούμενου Survivor και η επιτυχία είναι δεδομένη! Νέοι παίκτες μπαίνουν συνεχώς και για λίγο ακόμα ενώ φέτος σε αντίθεση με πέρσι, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν έχουμε αλλαγή στα ρόστερ των ομάδων! Δηλαδή νέα μπλε ομάδα και νέα κόκκινη ομάδα.

Ωστόσο στο Survivor 5 έχουμε αρχίσει να βλέπουμε παίκτες από το προηγούμενο Survivor, δηλαδή την Κάτια Ταραμπάνκο, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και άλλους μέχρι το τέλος! Πρόσφατα σας είχαμε αποκαλύψει για παράδειγμα πως ο Ατζούν θέλει στο πάρτι της Ένωσης τον Τριαντάφυλλο και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τον δούμε έστω και για ένα επεισόδιο στον Άγιο Δομίνικο!

Για τον Ντάφυ δεν ξέρουμε ακόμα αν θα τον δούμε φέτος στον Άγιο Δομίνικο, το σίγουρο είναι πάντως πως για την χώρα της Καραϊβικής θα ταξιδέψουν οι Γιώργος Ασημακόπουλος και... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr