Οι δύο παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό του Survivor 5 - Τον έναν δεν τον φαντάζεστε σίγουρα

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα φαβορί για φέτος που θα "κονταροχτυπηθούν" για την νίκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οι δύο παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό του Survivor 5 - Τον έναν δεν τον φαντάζεστε σίγουρα

Μπορεί το Survivor 5 να βρίσκεται στον αέρα μόνο 2 περίπου μήνες, ωστόσο ήδη φανταζόμαστε ποιοι παίκτες βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός παιχνιδιού και ποιοι παίκτες με το ένα πόδι στον τελικό. Ήδη έχει περάσει ωστόσο ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για φέτος, ο Γιωρίκας Πιλίδης, για λόγους υγείας.

Το παιχνίδι ωστόσο συνεχίζεται κανονικά και μάλιστα πριν μερικά επεισόδια και συγκεκριμένα σε ένα Συμβούλιο του Νησιού, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες και των δύο ομάδων τα ποσοστά τους όσον αφορά τις νίκες, πολλά από τα οποία σίγουρα δεν τα περιμέναμε.

Από την ομάδα των Διάσημων πρώτος με μεγάλη κιόλας διαφορά ήταν ο Άρης Σοϊλέδης και από την ομάδα των Μαχητών η Ασημίνα Χατζηανδρέου, δυο παίκτες από την πρώτη μέρα τους στο παιχνίδι έχουν αποδείξει πολύ καλά πως πράγματι είναι αποφασισμένοι να νικήσουν.

Ωστόσο, για την ανάδειξη του νικητή δεν μετράει μόνο το πόσο καλός είναι αγωνιστικά, αλλά και το τι χαρακτήρα έχει δείξει καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Έτσι λοιπόν, παρόλο που μπορεί να είναι λίγο νωρίς καθώς ο μεγάλος τελικός αναμένεται λογικά να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες προβλέψεις για τους δυο παίκτες που θα "κονταροχτυπηθούν" για το έπαθλο 100.000 ευρώ.

Οι δύο παίκτες που φημολογείται πως θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό του Survivor 5

Ο λόγος λοιπόν για τον Άρη Σοϊλέδη, τον οποίο οι περισσότεροι τον έχουμε ήδη νικητή ή έστω 2ο ή 3ο στην κατάταξη ενώ μάλιστα ως δεύτερο φαβορί θεωρείται και ο Γιώργος Ταλάντσεβ, που έφτασε στον Άγιο Δομίνικο την προηγούμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, φαίνεται ήδη πως πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη αγωνιστικά, με δυναμικό χαρακτήρα.

Οι δύο παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό του Survivor 5

Τα στατιστικά των Survivors

Κάθε εβδομάδα τα στατιστικά αλλάζουν και υπάρχουν σίγουρα ανατροπές! Με την ολοκλήρωση αυτής, ο πίνακας στατιστικών για τους παίκτες του Survivor διέψευσε κατηγορηματικά τους Μπλε που έριξαν στον τάκο τον Ανδρέα!

Ο επαγγελματίας παίκτης πόκερ κατάφερε να πάρει κρίσιμο πόντο για την ομάδα του και να συνεισφέρει αρκετά στη νίκη της Τετάρτης. Είχαν καιρό και να κερδίσουν αλλά και να φάνε!

Από την άλλη ο Τάκης Καραγκούνιας αποδείχθηκε ένας νέος πρωταγωνιστής για τους Διάσημους. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Ταλάντσεβ βέβαια στους μπλε.

Πάλι καλά ωστόσο που αποχώρησε η Πελαγία ε... Ήταν η χειρότερη βάση στατιστικών! Κι ας σπάραξε η Ασημίνα στο κλάμα! Τώρα έχεις περισσότερες πιθανότητες να τρως κορίτσι μου...

Σταθερά προβληματικοί παραμένουν ο Σάββας Κάλφας και ο Σπύρος Μαρτίκας. Από εκεί και πέρα μετά από καιρό είχε πτώση ο Απόστολος Ρουβάς. Άρης Σοϊλέδης και Βρισηίδα Ανδριώτου οι καλύτεροι όλων. Όπως και η Ασημίνα Χατζηανδρέου από τη μεριά των μπλε.