Survivor 5: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Άγγελος Πούλης - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Λίγο μετά από την οικειοθελή αποχώρησή του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Άγγελος Πούλης - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Μπορεί να μην έκατσε αρκετό χρονικό διάστημα στο φετινό Survivor 5, ο Άγγελος Πούλης ωστόσο η παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο θα του μείνει αξέχαστη καθώς αναγκάστηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς μετά από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, το απόγευμα της Παρασκευής 18/02 ο Άγγελος Πούλης επέστρεψε και πάλι στα πάτρια εδάφη ενώ από την άλλη όπως ήταν επόμενο για ακόμη μια φορά τον περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος φωτογράφοι, ρεπόρτερ και τηλεοπτικές κάμερες.

Η κάμερα του YouWeeekly.gr απαθανάτισε κάποιες φωτογραφίες κατά την άφιξή του ενώ στο πλευρό του όπως θα δείτε είχε τους ανθρώπους της παραγωγής του Survivor.

Η επιστροφή του Άγγελου Πούλη στην Ελλάδα μετά το Survivor 5

Επέστρεψε ο Άγγελος Πούλης από το Survivor 5

Survivor 5 - Επέστρεψε ο Πούλης

Στην Ελλάδα έφτασε ο Άγγελος Πούλης

Έφτασε στην Ελλάδα μετά από το Survivor 5 ο Άγγελος Πούλης

Δεν αποχώρησε οικειοθελώς ο Πούλης - Ο πραγματικός λόγος που έφυγε

Μεγάλη ανατροπή με την αποχώρηση του Άγγελου Πουλή, ο οποίος μετά τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως δεν φαίνεται να έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor.

Ακόμα ένα κρούσμα ντίβας από την Ασημίνα, η οποία μετά τα καραγκιόζης και τους τσακωμούς με Σπύρο Μαρτίκα και Σάββα Κάλφα φέρεται να είναι και η αιτία της απομάκρυνσης του Άγγελου Πουλή! Τι έχει συμβεί;

Σας είχαμε ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα ότι οι Μαχητές ήταν έξαλλοι με το γεγονός πως η παραγωγή ενίσχυσε κατά πολύ τους Διάσημους σε σχέση με τους Μαχητές και η είσοδος του Άγγελου στην ομάδα, του πιο αδύναμου από τους πέντε παίκτες που μπήκαν συνολικά στο ριάλιτι έκαναν ακόμα πιο έξαλλη την ομάδα των Μαχητών και ιδιαίτερα την Ασημίνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ασημίνα ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς γιατί... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr