Survivor 5: Οι Διάσημοι "έκραξαν" άσχημα την Ασημίνα - «Μήπως ήταν υπερβολικό όλο αυτό;»

Για το κλάμα που έριξε όταν αποχώρησε η Πελαγία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Οι Διάσημοι

Την Ασημίνα και το κλάμα που έριξε όταν ακούστηκε πως αποχωρεί από το Survivor 5 η Πελαγία σχολίασαν οι Διάσημοι, στο αποψινό 19/2 επεισόδιο.

Η παίκτρια των Μαχητών δεν σταμάτησε στιγμή να φωνάζει και να οδύρεται, μια αντίδραση αρκετά υπερβολική, που δεν πέρασε διόλου απαρατήρητη.

Η ομάδα των Διάσημων λοιπόν τόνισε πως ήταν πράγματι υπερβολική η αντίδρασή της, ωστόσο δεν είναι κάτι που τους εξέπληξε, καθώς γνωρίζουν πως η Ασημίνα είναι γενικώς και σε όλες τις αντιδράσεις της υπερβολική.

Τα σχόλια των Διάσημων για την Ασημίνα στο Survivor 5

«Να λένε καραγκιόζη τον άνθρωπο, αρέσει στον Ατζούν;» - Ξέσπασαν φίλοι του Σπύρου Μάρτικα

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησαν το πρωί της Παρασκευής 28/2 συγγενείς και υπάλληλοι του Σπύρου Μαρτίκα οι οποίοι μεταξύ άλλων ξέσπασαν κατά Ασημίνας και Σοφιάννας, δύο παίκτριες που τα έχουν βάλει άσχημα με τον φαρμακοποιό του Survivor 5.

«Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Αυτά που έχουν ειπωθεί στο παιχνίδι είναι δυσφήμιση», λέει αρχικά κάποιος ενώ μια κυρία που βρισκόταν έξω από το φαρμακείο του είπε: «Ορισμένοι άνθρωποι, όταν δεν μπορείς να τους κατανοήσεις, τον τρόπο που σκέφτονται και λειτουργούν και αυτός ο τρόπος υπερτερεί του δικού σου, μπαίνεις στη διαδικασία να αμυνθείς».

«Να λένε καραγκιόζη τον άνθρωπο και να είναι όλοι αμέτοχοι, αρέσει στον Ατζούν; Δεν ξέρω!», λέει κάποιος άλλος ενώ έπειτα ακούστηκε: «Δεν είναι καραγκιόζης ο Σπύρος, είναι ένας άνθρωπος που στηρίζει μαγαζιά!».