Survivor 5: Αγανακτισμένη η Ασημίνα με τον Σπύρο - «Είναι καραγκιόζης και τίποτα παραπάνω»

Το νέο ξέσπασμά της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αγανακτισμένη η Ασημίνα με τον Σπύρο - «Είναι καραγκιόζης και τίποτα παραπάνω»

Αγανακτισμένη φαίνεται να είναι πια η Ασημίνα με τον Σπύρο, τον οποίο εδώ και μερικά επεισόδια του Survivor 5 δεν έχει σταματήσει να τον χαρακτηρίζει ως "καραγκιόζη".

Με αφορμή την παραμονή του στο παιχνίδι και την αποχώρηση της Πελαγίας, η Ασημίνα δήλωσε πως έχει φτάσει στα όριά της και πως δεν αντέχει άλλο την συμβίωση μαζί του, μιας και είναι ένας παίκτης που τον ενδιαφέρει μόνο να δημιουργεί ίντριγκες. Η ίδια τόνισε χαρακτηριστικά πως είναι ένας καραγκιόζης και τίποτα παραπάνω και πως θα προσπαθήσει να παραμείνει στο παιχνίδι προκειμένου να του αποδείξει πως το Survivor είναι παιχνίδι γυναικών.

«Έφυγε η μαμάκα μου (σ.σ. Πελαγία) έφυγε ο άνθρωπος που έβλεπα σαν μαμά μου. Δεν ήθελα να γυρίσω στην καλύβα και επειδή ο Σπύρος έχει διώξει και την Άσπα και την Πελαγία. Με πεισμώνει και έχω πει στον εαυτό μου και είπα ” κάτσε να υπομείνεις αυτή την κατάσταση γιατί κάποιος σε δοκιμάζει και ίσως είναι για κάποιον λόγο αυτό και να αποδείξεις στον Σπύρο ότι είναι για πραγματικούς Μαχητές και όχι απλά για να έχουν έρθει απλά για τις ίντριγκες και να είναι απλά καραγκιόζηδες. Γιατί για εμένα μόνο καραγκιόζης είναι», είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα.

Το κράξιμο της Ασημίνας στον Σπύρο

«Να λένε καραγκιόζη τον άνθρωπο, αρέσει στον Ατζούν;» - Ξέσπασαν φίλοι του Σπύρου Μάρτικα

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησαν το πρωί της Παρασκευής 28/2 συγγενείς και υπάλληλοι του Σπύρου Μαρτίκα οι οποίοι μεταξύ άλλων ξέσπασαν κατά Ασημίνας και Σοφιάννας, δύο παίκτριες που τα έχουν βάλει άσχημα με τον φαρμακοποιό του Survivor 5.

«Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Αυτά που έχουν ειπωθεί στο παιχνίδι είναι δυσφήμιση», λέει αρχικά κάποιος ενώ μια κυρία που βρισκόταν έξω από το φαρμακείο του είπε: «Ορισμένοι άνθρωποι, όταν δεν μπορείς να τους κατανοήσεις, τον τρόπο που σκέφτονται και λειτουργούν και αυτός ο τρόπος υπερτερεί του δικού σου, μπαίνεις στη διαδικασία να αμυνθείς».

«Να λένε καραγκιόζη τον άνθρωπο και να είναι όλοι αμέτοχοι, αρέσει στον Ατζούν; Δεν ξέρω!», λέει κάποιος άλλος ενώ έπειτα ακούστηκε: «Δεν είναι καραγκιόζης ο Σπύρος, είναι ένας άνθρωπος που στηρίζει μαγαζιά!».