Survivor 5: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Βγαίνει πρώτος στον τάκο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση επέλεξαν στο αποψινό 20/2 επεισόδιο του Survivor 5 οι Διάσημοι, μιας και ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Οι Διάσημοι λοιπόν αφού πρώτα συζήτησαν στην παραλία το σκεπτικό τους αλλά και ποιους παίκτες αναμένεται να ψηφίσουν, έφτασαν στο συμβούλιο μαζί με τους Μαχητές προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία.

Τελικά, το όνομα που βγήκε από την κάλπη ήταν αυτό του Σάκη Αρσενίου, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια το spoil του Youweekly.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής ανέφερε πως πρόκειται για μια μιλημένη ψηφοφορία και πως οι ψήφοι προέρχονται από μια συγκεκριμένη κλίκα, μιας και αγωνιστικά είναι καλός. Αμέσως μετά, ακολούθησε μια μεγάλη ένταση μεταξύ εκείνου και του Τάκη, δύο παίκτες που φαίνεται πως δεν τα πάνε καθόλου καλά, κάτι που πυροδότησε ακόμα περισσότερα τα πράγματα, με την Ευρυδίκη να στήνει στον τοίχο μερικούς συμπαίκτες της αλλά και την Μυριέλλα να τονίζει πως ξαφνικά οι υποτιθέμενοι φίλοι της την κράζουν πισώπλατα.

Η ψηφοφορία των Διάσημων στο Survivor 5

Η ηλικία, καταγωγή και το πραγματικό όνομα του Σάκη Αρσενίου

Είναι 34 ετών και γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Το πραγματικό του όνομα είναι, Αθανάσιος Μαλισιόβας. Το 2007, σε ηλικία 20 ετών, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να κατέβει στην Αθήνα, όπου έκλεισε συμφωνία με το Caramela, όπου ξεκίνησε να τραγουδά επίσημα. Τα τελευταία 15 χρόνια σημειώνει τη μία μεγάλη επιτυχία μετά την άλλη.

«Όταν ήμουν 8 χρόνων ξεκίνησα σε ένα ωδείο να μαθαίνω μπουζούκι. Στη διπλανή αίθουσα έκαναν μαθήματα βυζαντινής μουσικής και η αλήθεια είναι πως μου κέντρισε το ενδιαφέρον και έτσι ξεκίνησα και εγώ. Γενικά δεν τραγουδούσα ποτέ μπροστά σε άλλους μόνο στη αδελφή μου γιατί ντρεπόμουν…

Όταν έφτασα 19 χρόνων ξεκίνησα να βγαίνω στα μπουζούκια μια μέρα έμαθα πως είχε οντισιόν στα «Μαμούνια», στη Θεσσαλονίκη. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα, μου έγινε η πρόταση για το «Ρόδων» στη Ξάνθη, όπου έμεινα για πέντε μήνες και μετά κατέβηκα στη Θεσσαλονίκη σ ένα μαγαζί στο κέντρο της πόλης...

Εκεί συναντήθηκα για πρώτη φορά με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι τώρα στο «Caramela», με τους οποίους έχω άψογη σχέση και κατέβηκα στην Αθήνα, όπου έκανα τα πρώτα μου βήματα στη δισκογραφία», έχει πει ο ίδιος.