Survivor 5: ''Σφαγή'' ανάμεσα σε Τάκη Καραγκούνια και Σάκη Αρσενίου - «Φοράς παντελόνια;»

Η ατάκα που ''άναψε'' φωτιές στην ομάδα

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: ''Σφαγή'' ανάμεσα σε Τάκη Καραγκούνια και Σάκη Αρσενίου - «Φοράς παντελόνια;»

Όλα τα θέματα τα οποία έχουν προκύψει από τις συνεχόμενες ήττες που φέρνει η ομάδα των Διασήμων, προσπαθούν να λύσουν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας - δείτε εδώ την ομάδα που κερδίζει το σημερινό αγώνα ασυλίας - . Στο αποψινό 21/2 επεισόδιο του Survivor 5, ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε μια παρατήρηση στον Σάκη Αρσενίου για τον τρόπο με τον οποίο του μιλάει, καθώς όπως είπε δεν είναι δυνατόν σε έναν άνθρωπο της ηλικία του να τον χαρακτηρίζει «αγοράκι μου» και να του λέει τι να κάνει.

Ο μισθοφόρος, ο οποίος είχε ένα τρομερό ξέσπασμα για τον τρόπο που του συμπεριφέρονται γενικά οι συμπαίκτες του, παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον τραγουδιστή, οι φωνές άρχισαν να αντηχούν σε όλο το νησί, με αποκορύφωμα στο τέλος του καβγά να συνεννοηθούν δίνοντας τα χέρια τους ότι δεν θα ξανασχοληθούν ο ένας με τον άλλο ποτέ ξανά.

Ο άγριος τσακωμός του Τάκη Καραγκούνια και του Σάκη Αρσενίου στο Survivor 5

«Αν με αφήσετε να μιλήσω θα μιλήσω … Το να μη μιλάει κάποιος και να μην τα κάνει μπάχαλο δεν είναι αδυναμία. Τι μου κάνατε; Όλοι εναντίον ενός… Εγώ δεν είμαι τηλεορασάκιας», είπε ξεσπώντας ο Τάκης Καταγκούνιας.

Τότε ο Σάκης Αρσενίου είπε την ατάκα: «Φοράς παντελόνια;», που εξόργισε τον μισθοφόρο και ξεκίνησε ο άγριος διαπληκτισμός, με τον ίδιο να λέει μεταξύ άλλων: «Ρε, μη μου ξαναμιλήσεις έτσι αν φοράω παντελόνια, εγώ φοράω όχι σαν εσένα για να ζεσταίνεσαι…»

Ο προηγούμενος τσακωμός του Τάκη με τον Σάκη

Ο κακός "χαμός" επικράτησε στην παραλία των Διασήμων μετά από το αγώνισμα επάθλου όπου νίκησαν οι Μαχητές μετά από 20 ολόκληρες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, αφορμή στάθηκε το γεγονός πως λίγο πριν επιστρέψουν ο Τάκης Καραγκούνιας κατηγόρησε τους Μπλε ότι τον πρόσβαλαν.

Έτσι, λίγο αργότερα στην καλύβα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έθεσε το θέμα ξανά κι από ότι φάνηκε ο Τάκης είπε ψέματα. Ο Απόστολος Ρουβάς ανέφερε πως ο Τάκης του είπε πως το έκανε για χαβά ενώ η Ναυσικά δήλωσε πως ότι κι αν έχει πει η άλλη ομάδα, το έχει παραδεχτεί κι ότι κανείς δεν τους άκουσε να λένε κάτι τέτοιο.