Survivor 5 - highlights 21/2: Τσακωμοί και εντάσεις στους Διάσημους! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5 - highlights 21/2: Τσακωμοί και εντάσεις στους Διάσημους! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Χαμός επικράτησε και εχθές (21/2) στο επεισόδιο του Survivor 5, λόγω των τσακωμών μεταξύ των παικτών, των Διάσημων αυτή τη φορά, αλλά και με αφορμή τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση που βγήκε στο συμβούλιο του νησιού μετά την ψηφοφορία.

Ωστόσο η αγωνία πρόκειται να κορυφωθεί στο σημερινό 22/2 όπου για ακόμα μία φορά η αρμονία και η ησυχία απουσιάζουν από την παραλία των Κόκκινων.

Τα 21/2 highlights του Survivor 5

«Δεν δέχομαι ότι είμαι ο πιο αδύναμος...»

Ο Σάκης Αρσενίου είναι ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 5 και τον είδαμε να σχολιάζει την απόφαση των συμπαικτών του και την ψηφοφορία. Ο ίδιος μάλιστα υποστήριξε πως είναι σίγουρος ότι δεν είναι ο πιο αδύναμος παίκτης της ομάδας του και ότι ξαφνιάστηκε εντελώς, όμως δεν του έκανε εντύπωση καθώς ξέρει πως όλο αυτό έχει προκύψει από στήσιμο ψηφοφορίας.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ''αποκαλύπτει'' το σχέδιο της - «Εγώ είχα σκεφτεί μια στρατηγική..»

Μπορεί η Βρισιήδα Ανδριώτου να κατέρρευσε στον προχθεσινό στίβο μάχης, ωστόσο όπως φάνηκε στο χθεσινο 21/2 επεισόδιο του Survivor 5, είναι πολύ καλύτερα και αρκετά ευδιάθετη. Η ίδια μίλησε στην κάμερα όταν της δόθηκε η ευκαιρία για να εξηγήσει ακριβώς τι συνέβη πίσω από την ψηφοφορία του Σάκη Αρσενίου.

Όπως είπε, είχε σκεφτεί ήδη μια στρατηγική για να μπορέσουν να διαχειριστούν ως ομάδα την ήττα τους την οποία την είχε μοιραστεί με την Κάτια και την Ευρυδίκη, ωστόσο όταν πήγαν εν τέλει στο συμβούλιο για να αποφασίσουν ποιος είναι ο παίκτης που θα τεθεί προς υποψηφιότητα κατάλαβε ότι όλοι οι συμπαίκτες της έχουν κάποιο πρόβλημα με τον τραγουδιστή, άσχετα από την δική της στρατηγική.

«Στο συμβούλιο εχθές έγινε ένας μεγάλος χαμός και θέλω να δικαιολογηθώ και να πω ότι δεν ήταν το σχέδιο μου να γίνει αυτό. Εγώ είχα σκεφτεί μια στρατηγική την οποία τη μοιράστηκα μόνο με δύο άτομα και ήθελα να μου πουν απλά τη γνώμη τους. Εν τέλει κατάλαβα ότι δεν ψήφισαν τον Σάκη επειδή απλά εγώ το είπα στην Ευρυδίκη και στην Κάτια αλλά είχαν όλοι προβλήματα με τον Σάκη...», είπε μεταξύ άλλων η Βρισηίδα Ανδριώτου.

''Σφαγή'' ανάμεσα σε Τάκη Καραγκούνια και Σάκη Αρσενίου - «Φοράς παντελόνια;»

Όλα τα θέματα τα οποία έχουν προκύψει από τις συνεχόμενες ήττες που φέρνει η ομάδα των Διασήμων, προσπαθούν να λύσουν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας. Ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε μια παρατήρηση στον Σάκη Αρσενίου για τον τρόπο με τον οποίο του μιλάει, καθώς όπως είπε δεν είναι δυνατόν σε έναν άνθρωπο της ηλικία του να τον χαρακτηρίζει «αγοράκι μου» και να του λέει τι να κάνει.

Ο μισθοφόρος, ο οποίος είχε ένα τρομερό ξέσπασμα για τον τρόπο που του συμπεριφέρονται γενικά οι συμπαίκτες του, παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον τραγουδιστή, οι φωνές άρχισαν να αντηχούν σε όλο το νησί, με αποκορύφωμα στο τέλος του καβγά να συνεννοηθούν δίνοντας τα χέρια τους ότι δεν θα ξανασχοληθούν ο ένας με τον άλλο ποτέ ξανά.

«Αν με αφήσετε να μιλήσω θα μιλήσω … Το να μη μιλάει κάποιος και να μην τα κάνει μπάχαλο δεν είναι αδυναμία. Τι μου κάνατε; Όλοι εναντίον ενός… Εγώ δεν είμαι τηλεορασάκιας», είπε ξεσπώντας ο Τάκης Καταγκούνιας.

Τότε ο Σάκης Αρσενίου είπε την ατάκα: «Φοράς παντελόνια;», που εξόργισε τον μισθοφόρο και ξεκίνησε ο άγριος διαπληκτισμός, με τον ίδιο να λέει μεταξύ άλλων: «Ρε, μη μου ξαναμιλήσεις έτσι αν φοράω παντελόνια, εγώ φοράω όχι σαν εσένα για να ζεσταίνεσαι…»

''Ξέσπασμα'' άνευ προηγουμένου για τον Άρη Σοϊλέδη - Άρχισε να πετάει πράγματα στην παραλία

Λίγο πριν τον άγριο τσακωμό του Τάκη Καραγκούνια και του Σάκη Αρσενίου, στο Survivor 5, που παραλίγο να τους δούμε να πιάνονται στα χέρια, ο Άρης Σοϊλέδης, θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τα λόγια που φαίνεται να είπε το προηγούμενο βράδυ στην Μυριέλλα Κουρεντή. Η ίδια υποστηρίζει πως όταν είπε ότι θέλει να κοιμηθεί και να κάνουν ησυχία, ο τραγουδιστής της είπε «εγώ θα σου έλεγα τι θα σου κάνω τώρα αλλά έχε χάρη».

Όλη αυτή την ''παρεξήγηση'' προσπάθησαν να λύσουν στο αποψινό επεισόδιο του παιχνιδιού καταλήγοντας όμως σε ένα άσχημο αποτέλεσμα, όπου ο Άρης άρχισε να πετάει πράγματα τριγύρω του, με αποτέλεσμα να φύγει από την καλύβα και να μην ξαναγυρίσει μέχρι να πάνε στον αγώνα ασυλίας.

«Μέσα σε ένα βράδυ, που η Μυριέλλα δεν κοιμήθηκε, έγινε κολλητή με την Ευρυδίκη και την Βρισηίδα. Δύο μήνες τώρα σφάζονταν και δεν μιλούσαν στην καλύβα. Πολύ σωστά η Ευρυδίκη κι η Βρισηίδα έπαιξαν το παιχνίδι για να πάρουν με το μέρος τους την Μυριέλλα για να έχουν παραπάνω ψήφους όταν θέλουν να ψηφίσουν κάποιον από τη δική μου παρέα. Έπεσαν επάνω στην Μυριέλλα, η οποία είναι ευκολόπιστη και της είπα ένα δύο πράγματα. Την πήραν με το μέρος τους και συνεννοήθηκαν με τον Τάκη να ψηφίσουν τον Σάκη», είχε πει λίγο νωρίτερα ο Άρης στην κάμερα.

Όταν προσπάθησαν ωστόσο να μιλήσουν η Μυριέλλα του έλεγε ασταμάτητα πως ψεύδεται κάτι που τον εξόργισε και τον οδήγησε στο να γίνει έξαλλος και να βγει εκτός εαυτού.

Τα ''καρφιά'' της Μυριέλλας Κουρεντή για τον Απόστολο Ρουβά - «Είναι πολύ περίεργος άνθρωπος...»

Οι Διάσημοι βρίσκονται στα ''μαχαίρια'' μετά από τις συνεχόμενες ήττες τις οποίες σημειώνουν τον τελευταίο καιρό. Μετά τον άγριο τσακωμό που είχε η Μυριέλλα με τον Άρη Σοιλέδη, το ενδιαφέρον της στράφηκε στον Απόστολο Ρουβά, τον οποίο χαρακτήρισε προσβλητικό και απότομο. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι το προηγούμενο βράδυ οι παίκτες της κόκκινης ομάδας επιχείρησαν να κάνουν κάποιες αλλαγές στον τρόπο που κοιμούνται, κάτι το οποίο ενόχλησε αρκετά την Μυριέλλα.

«Ο Απόστολος είναι ένας πολύ παράξενος άνθρωπος. Στην αρχή ξεκίνησε να είναι απόμακρος μετά ξαφνικά άρχισε να αλλάζει μέχρι που έφτασε σε ένα σημείο να είναι απότομος, δύστροπος, προσβλητικος», είπε μεταξύ άλλων η Μυριέλλα Κουρεντή.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα ασυλίας

Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας κέρδισαν και πάλι οι Μαχητές. Ο αγώνας ήταν αρκετά απαιτητικός και ''λασπώδης'' με τον τελικό πόντο να φέρνει η Σοφιάννα Αβραμάκη, έναντι της Κάτιας Ταραμπάνκο, η οποία, φέτος, δεν είναι τόσο δυνατή όσο περίμενε ο Ατζούν.

Οι επιδόσεις των Διασήμων έχουν πέσει αρκετά, κάτι που είναι περίεργο γιατί υπενθυμίζουμε πως για είκοσι μέρες συνεχόμενα κέρδιζαν, κάτι που μπορεί να ερμηνευθεί και ως ''στήσιμο'' του αγώνα. Η θετική πλευρά είναι πως επιτέλους θα έχει την ευκαιρία η κόκκινη ομάδα να κάνει ένα επιθυμητό ξεσκαρτάρισμα στους παίκτες της και να γίνει ακόμα πιο δυνατή μετά την αποχώρηση της Τετάρτης 21/2.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σε Μυριέλλα Κουρεντή - «Είσαι η μεγαλύτερη υποκρίτρια...»

Μετά την ήττα τους οι Διάσημοι συνέχισαν να αρπάζονται μεταξύ τους στο Survivor 5. Αυτή τη φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν η Ναυσικά η οποία είναι αρκετά κοντά με την Μυριέλλα, στην οποία και ανέφερε κάποια άσχημα λόγια που είχε πει ένας φίλος της από έξω για την Κάτια Ταραμπάνκο.

Η ηθοποιός θεώρησε ότι πρέπει να μιλήσει στην Κάτια για αυτό το σκηνικό και να της πει την αλήθεια, με την ίδια να πηγαίνει να ζητήσει κυριολεκτικά τα ρέστα από την Ναυσικά. Τότε, εκείνη έγινε έξαλλη με τη ''φίλη'' της, την οποία όπως είπε έχει στηρίξει αρκετά και την ξεμπρόστιασε αναφέροντας όλα τα λόγια τα οποία έχει πει για τις συμπαίκτριες στο παρελθόν μπροστά σε όλη την ομάδα.

«Λες ότι η Ευρυδίκη είναι διπρόσωπη...Είσαι η μεγαλύτερη υποκρίτρια εδώ μέσα», είπε χαρακτηριστικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ενώ λίγο αργότερα είπε στην κάμερα:

«Με έχει στρέψει εναντίον της Βρισηίδας, δεν τα έχει πει αυτά αυτά τα πράγματα ποτέ. Ήταν πλάνο για να με έχει κοντά, δεν ξέρω γιατί τα κάνει αυτά...»

''Συντετριμμένη'' η Μυριέλλα Κουρεντή - Ξέσπασε σε κλάματα

Η Μυριέλλα Κουρεντή, μετά τον τσακωμό της με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θέλησε να μιλήσει με τον Άρη Σοϊλέδη και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με το γιατί ο ίδιος απομακρύνθηκε από την παρέα της και τι ακριβώς έχει συμβεί. Όπως είπε ο ποδοσφαιριστής θέλησε να της ανοίξει τα μάτια και να καταλάβει το λάθος της, με την ηθοποιό να κλαίει, λίγο αργότερα, επειδή αισθάνθηκε προδομένη από τους ίδιους της τους φίλους.

Οι νέοι παίκτες που είναι υποψήφιοι για αποχώρηση

Ο παίκτης ο οποίος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους μετά από την ήττα της κόκκινης ομάδας στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας ήταν ο Σάκης Αρσενίου.

Οι παίκτες, αφού έχασαν για ακόμα μια φορά το πιο σημαντικό αγώνισμα της εβδομάδας, ήταν αναγκασμένοι να καταδείξουν και πάλι έναν ακόμα συμπαίκτη τους. Τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία το τελευταίο διάστημα όχι μόνο έχει πέσει αγωνιστικά αλλά αρκετά συχνά εμπλέκεται σε τσακωμούς, ειδικότερα, μετά το τελευταίο συμβάν ανάμεσα σε εκείνη και την Κάτια Ταραμπάνκο, η ίδια μπήκε στο στόχαστρο και το ''πλήρωσε'' ακριβά.

Στην συνέχεια, ο Άρης Σοϊλέδης που κέρδισε την ατομική ασυλία, κλήθηκε να αποφασίσει ποιος θα είναι εκείνος που θα συμπληρώσει την τριάδα των υποψηφίων. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αποφάσισε πως αυτή η παίκτρια πρέπει να είναι η Μυριέλλα Κουρεντή, με την οποία είδαμε να έρχεται παραπάνω από μια φορές σε ρήξη κατά τη διάρκεια του αποψινού επεισοδίου, επιβεβαιώνοντας έτσι το spoil που σας είχαμε δώσει από το πρωί.