Survivor 5: Γιώργος Κατσαούνης - «Η προδοσία δεν ξεχνιέται...»

Οι νέες αποκαλύψεις για τη σχέση του με την Μυριέλλα Κουρεντή

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Γιώργος Κατσαούνης - «Η προδοσία δεν ξεχνιέται...»

Ενώ η παραμονή της Μυριέλλας Κουρεντή στο Survivor 5 είναι μετέωρη καθώς οι φήμες ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι φουντώνουν όλο και περισσότερο, ο Γιώργος Κατσαούνης αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στην ''πρώην'' αγαπημένη του αποκαλύπτοντας νέες λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων είπε ότι είχε καταλάβει από την αρχή ότι η ηθοποιός είναι καρφί και διπρόσωπη, ενώ μάλιστα δήλωσε πως στο συμβούλιο του νησιού του είχε πει πως θεωρεί ότι η σχέση τους πουλάει και αυτός είναι ο λόγος που το συνεχίζει.

Τα νέα ''καρφιά'' του Γιώργου Κατσαούνη στη Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor 5

Οι δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα για το Survivor 5

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι εισέβαλε το μεσημέρι της Τρίτης 15/2 ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, λίγο μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο. Ο δημοσιογράφος φυσικά αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το Survivor 5.

«Κατηγορηθήκαμε ως φαταούλες. Τρώγαμε λίγο περισσότερο όταν κερδίζαμε. Για να κερδίσεις και να παίξεις όμως έπρεπε να είσαι 4 ώρες κάτω από τον ήλιο και να σκυλιάζεις. Τρώγαμε 400 θερμίδες και χάναμε 3.000. Ήθελα να ζήσω την εμπειρία για αυτό πήγα. Ήθελα να δω πως είναι, η εμπειρία και τα αγωνίσματα. Μόνο η πείνα δεν ήταν πρόβλημα για μένα, περίεργο.

Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω με τι σκοπό μπήκε ο Βαλάντης. Μπήκε για να μας ανακατώσει; μπήκε για να μπει να κάνει μία δεύτερη καριέρα αλλά το διαχειρίστηκε λάθος; μπήκε γιατί είχε πολλά θέματα και ήθελε να τα λύσει εκεί μέσα; Πάντως αυτά που έκανε ήταν πολύ άσχημα θέματα. Γκρίνια και τσακωμός από το καλημέρα. Ο John είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος για την Μυριέλλα μετά την οικογένειά της. Η Μυριέλλα έζησε ένα ρομάντσο με τον Κατσαούνη. Το έχουν πει και οι δυο τους. Αυτό που ένιωσαν τα παιδιά ήταν αληθινό», αποκάλυψε ο Λάμπρος.